Nova prefall kolekcija Aleksandre Dojčinović nas je oduševila
Nova prefall kolekcija Aleksandre Dojčinović nas je oduševila

Nova prefall kolekcija Aleksandre
Dojčinović nas je oduševila

Užurbani način života i pretrpani raspored često nas natjeraju da prestanemo uživati u punini života i svoj njegovoj ljepoti. Zato je tu nova Lei Lou by Alex prefall kolekcija da vas vrati na modni kolosijek i pripremi za nadolazeću kišnu i zimsku sezonu najmekših i najtoplijih kaputa i divne slojevitosti. Slaveći ljepotu svakog oblika ženskog tijela, Aleksandra Dojčinović donosi versatilnu i urbanu kolekciju za grad, ured, ali i after-work soirées.

“Ovo je oda nešto opuštenijoj eleganciji s čvrstim tkaninama koje se drapiraju na najženstveniji način, što je rezultiralo sofisticiranim haljinama koje vas mogu odvesti kamo god zamislite. Na vama je samo da zaželite želju” – naglašava dizajnerica.

Lei Lou prefall kolekcija

Spremna za jesen s Lei Lou

Prefall kolekcija zapravo je samo kratki uvod u modnu jesen ovog najuspješnijeg hrvatskog modnog branda, budući da u Lei Lou butik u Ilici 15 polako pristižu komadi iz jesensko-zimske kolekcije, čije će prave zvijezde zasigurno biti drapirane čizme od najmekše brušene kože, fini kaputi, ali i statement puffer jakne, koje su zapravo novost branda. Osim toga, tu su i Lei Lou stalne, klasične i bestseller kolekcije, koje u svojoj ponudi imaju haljine i accessoires dostupne svima. No, najvažniji je, kaže Aleksandra, odnos koji imaju sa svojim kupcima:

Lei Lou prefall kolekcija

“Kada sam otvarala dućan u Ilici 15, misao vodilja bila mi je to da svaka od nas cura zaslužuje doživljaj i pažnju, ali i s vremena na vrijeme počastiti se nečim novim u ormaru, makar sitnicom koja ne košta puno, ali veseli Htjela sam našim curama priuštiti shopping kakav postoji u najljepšim i najvećim svjetskim metropolama i trudimo se stalno ići u tom smjeru, pomicati granice postavljene ispred našeg malog branda. Atmosfera u dućanu je odlična, uvijek je veselo i opušteno, kao na nekoj super kavici s prijateljicama, što je zapravo sasvim dovoljno za jedan sasvim drugačiji doživljaj shoppinga od onog na koji smo navikli, pogotovo otkako, zbog ove situacije, ne putujemo toliko često” – zaključuje Aleksandra.

Lei Lou prefall kolekcija

Foto: Maja Kljaić

Učitati još
Zatvori