Tko je sve jučer posjetio naše Miss Sixty druženje?

Tko je sve jučer posjetio naše
Miss Sixty druženje?

Iris Cekuš, Andrea Trgovčević, Lidija Lešić

Fashion&Friends trgovina u Arena Centru jučer je bila pravo modno okupljalište naših trendseterica, kao i obožavateljica poznatog talijanskog modnog brenda Miss Sixty koji je upravo predstavio svoju novu kolekciju.

Miss Sixty se prošle godine u velikom stilu vratio na hrvatsko tržište i još jednom nas podsjetio zašto smo nekoć toliko obožavali njegove kolekcije. Osim po vrhunskom traperu, brend je kroz godine postao etabliran i renomiran po ženskim kolekcijama koje vješto prate ritam današnjice i koje se svojim dizajnom skladno uklapaju u sve ženske garderobe te s godinama poprimaju onu bezvremensku notu.

Predstavljanje nove Miss Sixty kolekcije

Iva Radić

U istom duhu brend nastavlja dalje i predstavlja nam svoju najnoviju kolekciju za jesen/zimu 2021./2022., čije zaštitno lice je poznati supermodel današnjice Bella Hadid. Što se sve krije u novoj ponudi, odlučili smo vam približiti zajedno s modnim brendom Miss Sixty, u suradnji s kojim smo i organizirali ovo ljupko popodnevno druženje. Glamurozne puffer jakne, šarmantni točkasti komadi, udobni sweathisrti s logom i, naravno, nezaobilazni traper, samo su neki od ključnih komada ove nove kolekcije koju svakako vrijedi još bolje istražiti.

Karla Zelić

Na ekskluzivnom druženju u trgovini Fashion&Friends, zbog brenda Miss Sixty okupile su se mnoge naše fashionistice, poput Karle Zelić i Dore Predojević koje su prve isfurale novu kolekciju, zatim Iris Cekuš, Lidije Lešić, Barbare Repe, Pamele Smoljanić, Sonje Kovač, Anamarije Raić, Nike Turković, Mateje Sučević, Lane Biželj, Ive Radić i mnogih drugih.

Naše modno druženje imalo je pravu Halloween vibru; budući da je Noć vještica iza ugla, temu eventa prilagodili smo najstrašnijoj noći u godini, a gošće su se imale priliku družiti i uživati uz prigodne Halloween zalogaje, pića i detalje.

Nika Turković
Iris Cekuš
Ivana Vukušić
Lidija Lešić
Andrea Trgovčević
Sonja Kovač i Ivana Blažoti Mijoč
Anamaria Raić
Elena Dizdar
Ivona Hemen
Pamela Smoljanić
Dora Predojević
Barbara Repe
Lana Biželj
Nika Turković i Ivana Vukušić
Mateja Sučević
Lidija Lešić i Iris Cekuš

Foto: Dino Šertović

Učitati još
Zatvori