Kako nam je bilo na predstavljanju nove kolekcije Coccinelle torbica?

Kako nam je bilo na predstavljanju nove
kolekcije Coccinelle torbica?

Na dobro poznatoj modnoj adresi gdje uvijek možete pronaći najsvježije svjetske trendove – Karla trgovini u zagrebačkoj Frankopanskoj ulici, predstavljena je nova kolekcija ikona profinjenog, talijanskog stila – Coccinelle torbica.

Zaniah, Olivia, Rivea Viper i Arlettis samo su neki od modela torbica za kojima uzdišu trendseterice diljem svijeta, a novu jesen-zima sezonu definiraju dominantnim životinjskim uzorcima – poput pitona, leoparda i krokodila.

Njihov profinjeni dizajn neodoljivo pristaje različitim modnim stilovima, baš kao i generacijama, što su apsolutno dokazale „Coccinelle žene“ na zagrebačkom predstavljanju. Mila Elegović, Olja Vori, Lejla Filipović, Antonija Blaće, Nevena Rendeli, Dora Predojević i Jelena Marinović zaustavile su dah prolaznicima prošetavši najnovije trendove koji će se nositi diljem svijeta i koji će se neosporno kopirati ove sezone.

Izrađene da ugode ženi, olakšaju joj svakodnevicu i istaknu njen stil, Coccinelle torbice savršeni su modni suputnik u svakoj sezoni. Nove torbice sa životinjskim uzorkom izvrstan su odabir želite li svom stilu dodati moćnu i odvažnu notu.

Odaberite svoju omiljenu Coccinelle torbicu u Karla trgovinama u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru i Dubrovniku ili web trgovini karla.hr, spojite je s kaubojkama, visokim čizmama na petu ili elegantnim salonkama te odvažno koračajte urbanom džunglom, poput naših „Coccinelle žena“.

Lejla Filipović
Jelena Marinović i Dora Predojević
Antonija Blaće
Mila Elegović
Nevena Rendeli Vejzović

Foto: PR

Učitati još
Zatvori