Emma Watson je novo lice Prada Beauty kampanje
Emma Watson je novo lice Prada Beauty kampanje

Emma Watson je novo lice Prada
Beauty kampanje

Prada je objavila da će britanska glumica, aktivistica i UN ambasadorica Emma Watson biti novo lice nadolazećeg novog ženskog parfema i beauty kampanje. Modna kuća je objavila ovu vijest na Instagram profilu Prada Beauty, a mi moramo priznati kako smo se zaljubili u fotografije editorijala i jedva čekamo pogledati cijelu priču. Naime, poznato je kako modna kuća Prada uvijek iznova iznenadi nekonvencionalnim odabirima, a ovaj put su tražili puno više od beauty lica, Emmu Watson nazivaju ženom koja je puno više od utjelovljenja Pradine žene, ona je karakter, osobnost i stav.

Prada novom kampanjom pomiče granice estetike

Prada je modna kuća koja svojim kampanjama pomiče granice estetike. Osim što je Emma Watson omiljeno glumačko lice koje nam je prva asocijacija na Harry Potter serijal, ona je prije svega aktivistica i borkinja za ženska prava. Odlikuje je savršeno istančana estetika koja je kombinacija minimalizma s dozom klasike. Upravo zbog toga, ona u ovoj kampanji nije samo lice, već je sofisticirana, ženstvena i intelektualna. Ona je oličenje modernosti i predstavnica ženske višedimenzionalnosti diljem svijeta. Modna kuća Prada je uvijek išla dalje od tradicionalnih modela i arhetipova ukalupljene ljepote. Iz modne kuće poručuju kako im je zadovoljstvo kreirati kampanju i predstaviti miris s tako dubokim filozofskim konceptom.

Direktor modne kuće Prada Beauty, Yann Andrea dodaje kako Emma Watson posjeduje snažnu eleganciju i svjestan, angažiran duh, odlučan za pozitivnu evoluciju – savršeno utjelovljenje Pradinog novo ženskog mirisa. Njezin opsežni opus rada, od glume do aktivizma, nadilazi inspiraciju, a pokazatelj je autentičnosti i sposobnosti da potakne emocije i obrati se mladoj, angažiranoj generaciji koja zahtjeva autentičnost. Riječ je o prvoj suradnje glumice i modne kuće Prada, a fotografije potpisuje maestralni Harley Weir. Detalji o mirisu trebali bi biti uskoro otkriveni, a mi ne možemo dočekati. Do tada, uživajte u prekrasnim fotografijama jedne od boljih Pradinih kampanja.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori