Poklanjamo vam voucher od 1.000 kuna za shopping u Aldo webshopu

Poklanjamo vam voucher od 1.000 kuna za
shopping u Aldo webshopu

Posljednjih tjedana i mjeseci naše shopping navike bitno su se promijenile, a aktualne okolnosti nakratko su nas odvele ‘u budućnost’ i pokazale kako će kupovina jednog dana zapravo izgledati. Činjenica je da se sve više oslanjamo na webshopove, u njima možemo provesti sate istražujući virtualnu ponudu, a najbolje od svega je što je shopping u njima postao sigurniji i fleksibilniji no ikad, pa u većini provjerenih webshopova bez straha možemo naručiti željene predmete i po potrebi ih lako zamijeniti.

Interes za modu ponovno se počeo buditi, pa žene (ali i muškarci) ovih dana intenzivno pretražuju online trgovine u potrazi za odjevnim novitetima, kako za ljetnu sezonu koja je takoreći na vratima, tako i za razna slavlja i svečane prigode, ali i za radnu svakodnevicu. Kako bi svojim cipelama, torbicama i modnim dodacima uljepšao i upotpunio svaku žensku i svaku mušku garderobu, poznati modni brend Aldo odlučio nam je, uz svoje postojeće fizičke trgovine u Hrvatskoj, također omogućiti iskustvo online shoppinga, a Aldo webshop nešto je što smo već nekoliko godina zapravo potajno priželjkivale.

Stiže nam Aldo webshop

Kanadski brend Aldo inače je jedan od vodećih globalnih brendova u segmentu cipela i modnih dodataka, kojeg su prepoznale i neke od najvećih svjetskih zvijezda i ikona stila. Tako su Aldo obuća i modni dodaci zasjali u outfitima nekih od najvećih svjetskih celebrityja poput Kate Middleton, Jennifer Lopez, Camile Cabello, Belle Hadid, Taylor Swift, Ariane Grande, Rihanne i Cameron Diaz.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALDO shoes (@aldo_shoes) on

Neki od modela koje možete pronaći u Aldo asortimanu su ženska i muška obuća, torbice te modnih dodaci. Glavne karakteristike svih modela iz Aldo ponude svakako su kvaliteta, posvećenost dizajnu koji uvijek prati posljednje modne trendove, originalnost i pristupačne cijene.

Osvojite shopping u novom Aldo webshopu!

Aldo webshop svoja će vrata za hrvatske kupce službeno otvoriti 1. lipnja, a tim povodom i u suradnji s brendom, odlučili smo vam pokloniti voucher za shopping u iznosu od 1000,00 kuna.

Sve što je potrebno napraviti kako biste sudjelovali u nagradnom natječaju jest prijaviti se na ALDO Hrvatska newsletter, a to možete učiniti ovdje. Vremena imate do 1. lipnja u ponoć – nakon toga ćemo u ponedjeljak, 2. lipnja objaviti sretnog dobitnika shoppinga u ALDO webshopu u vrijednosti od 1000,00 kuna!

7 teasera sjajnih modela koje ćete od 1. lipnja pronaći u Aldo webshopu

Update: Dobitnica vouchera od 1.000 kuna je Josipa Matić! Čestitamo!

Foto: Aldo

Učitati još
Zatvori