Počelo je odlično high street sniženje koje još uvijek nije vrlo razvikano

Počelo je odlično high street sniženje koje
još uvijek nije vrlo razvikano

Nije tajna da nam je jedan od omiljenih high street brendova H&M-ova sestrinska marka & Other Stories. Zbog nje smo u prošlosti često odlazile u inozemstvo, a kada je brend odlučio otvoriti vrata svog online shopa za Hrvatsku, oduševljenje nije izostalo.

Sada smo već navikle na sjajne sezonske kolekcije koje periodički stižu u & Other Stories, a poznati high street brend nerijetko nas iznenadi i super popustima.

Tako je & Other Stories primjerice jutros obznanio kako u njegovom online shopu kreću popusti do 50%, no sniženje još uvijek nije toliko razvikano, jer zasad samo vrijedi za primatelje newslettera ovog popularnog brenda. Pristupiti mu možete i vi, a sve što ćete morati napraviti kako biste do popusta došli je prijaviti se na & Other Stories newsletter. Ako ste već pretplatnik istog, mail s obavijesti o popustima jutros vam je sigurno stigao u vaš digitalni sandučić.

Zašto je ovo sniženje dobra prilika za shopping?

Zato jer & Other Stories donosi nekolicinu baš dobrih, investicijskih komada za zimu koji su se našli na popustu, ali i pregršt komada koji će svoj puni potencijal ostvariti u proljetnoj garderobi za nadolazeću sezonu.

& Other Stories u ponudi uvijek ima kvalitetne cipele i čizme, a na ovakvim popustima isplati se loviti i blejzere jer su i dizajnom i kvalitetom vrlo reprezentativni. Ne zaboravimo ni cvjetne haljine – ultimativni šarmantni klasik svake proljetne sezone, koji će zasluženo mjesto u ormarima žena imati i s dolaskom toplijih dana ove godine!

Foto: & Other Stories

Učitati još
Zatvori