Saznajte kako nova Journal pletena torba može postati vaša
Saznajte kako nova Journal pletena torba može postati vaša

Saznajte kako nova Journal pletena
torba može postati vaša

Ljeti smo opušteni i u tom smislu biramo nove modne dodatke kojima želimo osvježiti jednostavne kombinacije. Ove sezone naglasak je na nešto upečatljivijim komadima, osobito na stylish modnim dodacima. Od svih modnih dodataka, najviše volimo trendi torbe, a ove godine su u modi pletene ljetne torbe, od kojih bismo posebno istaknuli Prada Raffia model jer je osvojio svjetsku streetsyle scenu. Upravo zbog toga, odlučili smo napraviti pletenu verziju Journal ljetne torbe koja je naprosto neodoljiva.

pletena torba
pletena torba

Pletena torba za duge ljetne dane

 

Journalova estetika je itekako prepoznatljiva, a ova pletena torba vizualno odgovara mindsetu Journalovih djevojaka i svih zaljubljenika u modu. Nenametljiva, a istovremeno efektna s detaljima u vidu smeđe kože na kojoj je otisnut logo, savršeno će se uklopiti u ljetne outfite i dati im ‘ono nešto’. Inspirirani brendovima poput Prade, Loewe i Jacquemusa osmislili smo torbu koju će voljeti svaka žena koja istinski drži do stila. Jednostavna dizajnom i dovoljno velika da vam u nju stanu sve potrebne ljetne stvari, idealan je ljetni odabir.

pletena torba
pletena torba

Modni detalj koji će podići svaku kombinaciju

 

Ovog ljeta naglasak je na prirodnim materijalima, osobito lanu, stoga ovu torbu predlažemo kombinirati na lanena odijela i duge lanene haljine. Možete ju nositi oko ramena ili kao shopper dodatak uz mini torbicu. Jako lijepo će se uklopiti i ako se želite dotjerati za plažu na stylish kaftan, pleteni šešir i japanke. No, ako se želite dotjerati za ljetnu gradsku kavu, ova torba je idealan dodatak jer sve ljetne potrepštine poput sunčanih naočala, boce vode i zaštitnih kremica možete staviti u nju, a istovremeno izgledati trendi. Jednostavnost i praktičnost u kombinaciji s prekrasnim dizajnom ovaj modni dodatak čine tako posebnim. Na što god je iskombinirali, nećete pogriješiti već ćete stvoriti efektan modni look u kojem ćete sigurno biti primijećeni.

pletena torba
pletena torba

Foto: Sanja Jagatić

 

Trenutno na našem Instagramu traje Journal Summer Giveaway gdje vas petero može osvojiti ovu divnu torbu!

Što trebate napraviti?

1. Ako već niste, zapratite @journalhr.

3. U komentaru označite jednu osobu za koju mislite da je stvorena za ovu torbu.

U petak, 29. srpnja 2022., u 12 sati ćemo objaviti sretne dobitnike!

Pravila nagradnog natječaja pročitajte OVDJE.

 

Update: Dobitnice koje su osvojile Journal torbu su: @krameraj_, @mateaibanez, @mrs.mihaela_, @angie4_7 i @mkzh13. 

Učitati još
Zatvori