Beretke koje su osvojile hrvatske trendseterice

Beretke koje su osvojile
hrvatske trendseterice

U kratkih nekoliko sezona, modni brend Piccola Creations postao nam je jedan od dražih domaćih potpisa. Sve je započelo na proljeće 2016., s Piccola Borsa slamnatim cekerima, ukrašenim pomponima i ručno vezenim inicijalima, a brend nije stao samo na tome. Piccola Creations, iza koje stoji Doriana Miletić iz Zadra, specijalizirala se za personalizaciju svih onih klasika koji i inače krase našu garderobu, poput bijelih košulja, finih vunenih šalova, pa čak  i ručnika za plažu.

Piccola Creations beretka je vrlo šarmantan zimski detalj

A pozornost domaćih trendseterica, Doriana je u 2017. uspjela okupirati s pletenim košarama kakve je nekoć nosila ikona stila Jane Birkin. Novost ove zime su divne beretke brenda, koje ponovno dolaze s personalizacijom i pretvaraju se u prave modne unikate. Vunene i ručno rađene, ove beretke nose monogram imena svojih vlasnica i već ih na veliko viđamo na glavama i Instagram profilima brojnih Hrvatica.

Želite li i sami svoj zimski stil upotpuniti beretkom kao šarmantnim detaljem koji ćete i u narednim godinama nositi kroz hladnije dane, Piccola Creations kreacije pronaći možete na Facebook ili Instagram profilu brenda, te ih putem njih i naručiti.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori