Mango nova kolekcija idealna je za party ljetnu sezonu

Mango nova kolekcija idealna je za
party ljetnu sezonu

Posljednje vrijeme večernji izlasci su se vratili na velika vrata. S obzirom na to da su popustile sve mjere, a gradovi su prepuni događanja, festivala i evenata vrijeme je za uložiti u party odjeću koju ćemo nositi ovog ljeta. Jedva čekamo uskočiti u glamurozne kombinacije s obzirom na to da smo posljednje dvije godine proveli uglavnom u udobnoj i sportskoj odjeći. Iako je naglasak mode na udobnosti i nosivim komadima, utjecajem popularnih serija i filmova, vratila se party estetika koju smo nosili u 2000. godini. U modi su jake boje, šljokice, neonski komadi i sve ostalo što možete pronaći u novoj Mango party kolekciji koja nostalgično podsjeća na stara vremena.

Party look za glamurozne ljetne večeri

Volumizirane bluze, lepršave haljine s volanima i hlače s detaljima od štrasa samo su neki od novih komada nove Mangove kolekcije. Sigurno se svi sjećamo uskih majica s printom od štrasa kakve smo nosili u djetinjstvu, upravo sada su se takve majice ponovo vratile u modu. Modna industrija se vrti u krug, a moramo priznati kako nam se novi trendovi posebno sviđaju. Ako se želite dotjerati i biti upečatljivi na pravi način, onda je ova kolekcija stvorena za vas. Kombinacija biciklističkih hlača u koleraciji s prozirnom bluzom je outfit u kojem nećete proći nezapaženo.

Mango party kolekcija je odličan odabir ako se želite posebno istaknuti. Riječ je o komadima koje nije teško kombinirati. Naime, haljina s točkicama i volanima je komad koji je sam za sebe dovoljno glamurozan kako bi se osjećali posebno dotjerano. S druge strane satenska haljina sa štrasom u kombinaciji s cipelama na petu je smjela i stylish kombinacija koja je idealna za nadolazeće festivale i večernje ljetne izlaske. Mini torbica od satena u popularnoj Barbie ružičastoj nijansi je modni dodatak koji će podići svali look. Što god odabrali iz ove party kolekcije, nećete pogriješiti jer je riječ o komadima koji će podići svaki outfit.

Mango
Mango
Mango
Mango
Mango
Mango
Mango
Mango
Mango
Mango
Mango
Mango

Foto: Mango

Učitati još
Zatvori