Stigla je make up linija vizažistice popularne serije Euphoria

Stigla je make up linija vizažistice
popularne serije Euphoria

Kada je prije tri godine na naše ekrane stigla serija Euphoria možemo reći kako je odmah postala senzacija. Osim odlične kinematografije, glume i kostima jedna od stvari koja je oduševila gledatelje bili su make-up lookovi. Sve veća popularizacija šljokica za lice, crnog izvučenog tuša i malih cirkona za lice doveli su do toga da su fanovi ove serije počeli rekreirati make-up iz ove popularne serije.

Od samog početka serije, za sve lookove bila je zadužena visažistica Donni Davy. Možemo reći kako je ona i razlog zašto je ovakav tip šminke postao trend. Sama popularnost vidljiva je i u potražnji proizvoda koje je ona koristila na setu. Puderi, ruževi, glitter i mnogi drugi proizvodi rasprodani su u roku par minuta nakon svake nove epizode serije. Svaki look za epizodu bio je pomno smišljen i kreiran do te mjere da su gotovo svi proizvodi koji su korišteni na setu proglašeni kultnim klasicima.

Linija za koju smo sigurni da će odmah postati popularna

Za sve koji su obožavatelji ove serije i koji su uvijek u potrazi za proizvoda pomoću kojih će rekreirati make-up lookove, ne strepite! Napokon je stigla dugoočekivana make-up linija visažistice koja je zaslužna za cijeli Euphoria make-up hype. Half Magic linija je proizvoda koju je osnovala Donni Davy, a lansirana je 17. svibnja. Od samog lansiranja proizvoda do danas nije prošlo niti tjedan dana, a gotovo svi proizvodi su rasprodani. U liniji možemo pronaći deset različitih proizvoda, a osim individualnih proizvoda možemo pronaći i setove koji pomažu u rekreiranju određenog looka. Možda je najbolji dio ove cijele linije činjenica da su svi pojedinačni proizvodi do 30 dolara, a moguća je dostava i u Hrvatsku. Sigurni smo da će se nešto iz ove kolekcije pronaći u vašoj beauty torbici, a cijelu kolekciju možete pronaći na službenoj web stranici Half Magic brenda.

Foto: Instagram, Half Magic

Učitati još
Zatvori