Pronašli smo savršen model parka jakne koji želimo odmah
Pronašli smo savršen model parka jakne koji želimo odmah

Pronašli smo savršen model parka
jakne koji želimo odmah

Postoje modni komadi koji su trend, a istovremeno imamo neke komade u koje jedva čekamo uložiti i koji su vječni klasici. Kada govorimo o klasicima koje nosimo iz godine u godinu, posebno bismo izdvojili balonere, kožne jakne i parke. Parka je jakna koja ima dugu povijest, a nastala je u hladnim uvjetima u kojima je služila isključivo za grijanje tijela. Tijekom modne povijesti vinula se u modne visine, a danas je klasik svjetskog streetstylea. Massimo Dutti je upravo dobio parka jaknu koju zaista želimo odmah.

massimo dutti
massimo dutti

Parka kao statement komad za ovu jesen i zimu

Parka je komad koji se može nositi i kombinirati na razne outfite. Posebno bismo istaknuli parke u zagasitim nijansama sa zlatnim detaljima kao komad koji će podići jednostavne jesenske i zimske outfite. Upravo takav komad smo pronašli u novoj Massimo Dutti kolekciji. Riječ je o brendu koji je poznat po klasik komadima koji se mogu nositi vječno. Nova kolekcija im se sastoji od trendova poput kaubojskih čizama, balonera, kožnih komada i parka jakni. Parka jaknu smo pronašli u novoj kolekciji, a riječ je o jakni koja ima voštani efekt i ovratnik od rebrastog baršuna koji joj daje ‘ono nešto’.

massimo dutti

Osim toga, ima zlatne detalje u vidu prstenastog kopčanja. Možemo je zamisliti na efektne jesenske i zimske kombinacije. Predlažemo je nositi na ženska odijela i jeans hlače u sinergiji s oversized bijelom košuljom. Osim toga, možemo je zamisliti na hladne casual kombinacije u sinergiji s pravim modnim dodacima poput torbe, sunčanih naočala i nakita.

Što god odabrali, nećete pogriješiti jer s ovom parkom zaista nema greške, a kako je kombinirati odlučite sami. Moramo priznati kako jedva čekamo da zahladi i da istovremeno uskočimo u slojevite kombinacije koje nam daju mogućnost igranja modom na pravi način. Ova jesen je i znaku nespojivih uzoraka, stoga spojite nespojivo i budite kreativni.

massimo dutti
massimo dutti

Foto: Massimo Dutti

Učitati još
Zatvori