Najbolji trenuci s Tjedna mode u Parizu: Victoria na štakama, Sienna prvi put u javnosti nakon rođenja kćeri
Najbolji trenuci s Tjedna mode u Parizu: Victoria na štakama, Sienna prvi put u javnosti nakon rođenja kćeri

Najbolji trenuci s Tjedna mode u Parizu: Victoria na štakama, Sienna prvi put u javnosti nakon rođenja kćeri

Tjedan mode u Parizu, jedan od najprestižnijih događaja u svijetu visoke mode, ponovno je zasjao svojim nevjerojatnim revijama, kreacijama, kreativnošću. Ovogodišnje izdanje još nije završilo, a već nam je pružilo razna iznenađenja poput zabrane korištenja mobilnih telefona tijekom revije, dozu luksuza, inovacije i umjetničke briljantnosti. Izdvojili smo best of trenutke koji su, osim revija, obilježili ovogodišnji Tjedan mode u Parizu.

Victoria Beckham na štakama

Victoria Beckham predstavila je najnoviju kolekciju na pariškom Tjednu mode. Unatoč nezgodi koja joj se dogodila tijekom treninga, Victoria je  izašla na pistu nakon revije na štakama i sa slomljenom nogom. Reviju je iz prvog reda pratila njezina obitelj, suprug David i kći Harper te sinovi Romeo s djevojkom Miom i Brooklyn sa suprugom Nicolom. Victoria je pozirala nakon revije na Davidovim leđima i još pokazali zašto su naš ultimativni power couple crush.

Prijateljice u prvom redu

Da Tjedan mode može biti vrlo zabavan i odlično žensko druženje, pokazale su Halle Bailey i Willow Smith na Off-White reviji. Video 23-godišnjakinja kako se odlično provode pjevaju i uživaju uz Destiny’s Child hit dok prate reviju iz prvog reda, postao je viralan na društvenim mrežama.

Sienna Miller prvi put u javnosti nakon rođenja djeteta

Glumica je prisustvovala reviji modne kuće Chloé sjedeći u prvom redu u outfitu koji je uključivao oversized kožnu bomber jaknu i romantičnu usku bijelu slip haljinu. Sienna je u siječnju rodila djevojčicu, a iz veze s bivšim zaručnikom Tomom Sturridgeom ima 11-godišnju kći Marlowe.

Sienna Miller
Sienna Miller

Vetements comeback revija

Povratnička revija brenda Vetements okupila je razna imena sa svjetske scene među kojima su pistom, pored Jelene Karleuše, prošetali glumica Marcia Cross, Georgina Rodriguez (žena nogometaša Cristiana Ronalda), Valentina Ferrer (supruga poznatog latino pjevača  J Balvina) kao i svjetski poznati top modeli Natalia Vodianova i Winnie Harlow.
Prvi red revije bio je rezerviran za neke od najpoznatijih osoba iz svijeta mode i glazbe, a među njima i reper Tyga, kao i pjevač J Balvin. Vetements među svojim ambasadorima godinama unazad okuplja zvijezde poput Madone, Nicki Minaj, Cardi B, Kendall Jenner, a sada je s njima, kao regionalni superstar, suradnju sklopila i Jelena Karleuša.

Sam Smith u ulozi modela

Pjevač je pozornicu zamijenio za modnu pistu i  iznenadio sve kada se pojavio u Vivienne Westwood Womenswear jesen/zima 2024.-2025. kolekciji na pariškom Tjednu mode.

Sam je nosio dva looka u svom ekstravagantnom stilu. Crveni karirani ogrtač preko zelenog džempera i kariranog donjeg dijela uparen s crnom čipkom i kariranim pokrivalom za glavu dok je hodao sa štapom. Drugi look uključivao je crnu haljinu s izrezima uz modni dodatak – crni šešir.

@hypebae

@Sam Smith just walked the @Vivienne Westwood FW24 show. #tiktokfashion #parisfashionweek #samsmith #viviennewestwood

♬ original sound - HYPEBAE

Zvijezde koje su obilježile revije

Posljednji u nizu Tjedana mode, onaj pariški, započeo je Diorovom revijom, a dolazak glumica Jennifer Lawrence i Natalie Portman definitivno je jedan od najzapaženijih trenutaka s revije. Obje su naravno stigle odjevene od glave do pete u kreacije Marie Grazie Chiuri, Diorove kreativne direktorice.

Reviju modne kuće YSL između ostalog obilježio je zajednički izlazak majke i kćeri, Kate i Lile Moss. Također, na reviji se pojavila i legendarna Linda Evangelista, supermodel 90-ih.

Učitati još
Zatvori