Dugoočekivani proljetni pop-up event hrvatskog vintage brenda
Dugoočekivani proljetni pop-up event hrvatskog vintage brenda

Dugoočekivani proljetni pop-up
event hrvatskog vintage brenda

Drugi pop-up event hrvatskog vintage & second hand brenda Pandan održat će se u subotu, 22.4., u zagrebačkom kvartu Trešnjevka u ateljeu Ključ.

Dugoočekivani proljetni pop-up event drugi je ovakvog tipa jedne od omiljenih hrvatskih adresa za kvalitetan i moderan vintage & second hand, koja postoji tek godinu dana. Na ovom pop-upu možemo očekivati kvalitetne signature PANDAN komade kao su kožni mantili i hlače u svakakvim bojama, dizajnerske Y2K torbice i natikače te nezaobilazne rupičaste mreža haljine za toplije dane. Neki od vintage brendova koji će biti dostupni na pop-upu uključuju Kenzo, Mugler, Gianfranco Ferre, Longchamp, Bally, Coccinelle itd.

Osim nove, proljetno/ljetne kolekcije, imat ćemo priliku i isprobati nekoliko komada iz prijašnjih kolekcija po sniženim cijenama. Event će se održati u ateljeu mladog zagrebačkog umjetnika Nikice Jurkovića – Ključ – koji se nalazi na adresi Badalićeva 28 na Trešnjevci.

Za ugodno druženje će se pobrinuti i moderni hrvatski well-being brend Materia, koji će nas razmaziti hladnim i toplim matcha napitcima.

PANDAN pop-up bit će otvoren od 11 do 17 sati, a budući da se hit komadi online rasprodaju kroz svega par sekundi, savjetujemo da budete na vrijeme da biste ulovili svog favorita.

FOTO: Instagram (Pandan), PR

Učitati još
Zatvori