Ljubiteljice vintage komada doći će na svoje – Pandan održava Pop-up 
Ljubiteljice vintage komada doći će na svoje – Pandan održava Pop-up 

Ljubiteljice vintage komada doći će na svoje
– Pandan održava Pop-up 

Prvi dugoočekivani Pandan Pop-up održat će se u subotu, 15. listopada u Galeriji Garaža Kamba u samom centru Zagreba, na adresi Ilici 37 od 12 do 19 sati.

Što je Pandan?

Pandan je online vintage & second hand shop koji je pokrenut još ove veljače i već je osvojio stotine vjernih pratiteljica koje s uzbuđenjem čekaju tjedne mini dropove novih odjevnih predmeta koje vlasnica redovito prikuplja i dostavlja iz Belgije. Pandan se trudi birati odjevne komade isključivo prirodnih vlakana te se može pohvaliti predivnim predmetima od kvalitetne prave koze, svile i vrhunskih vuna u modernoj verziji. Zahvaljujući tome svaki Pandan komad izgleda kao da je izašao iz nekog dizajnerskog dućana stoga i ne čudi da se neki statement komadi “rasprodaju” u sekundi. Jer ipak, svaki vintage komad je svojevrsni unikat.

Vintage the događaj

Upravo svojom probranom selekcijom suvremenih vintage & SH komada, Pandan pokušava pomaknuti granice vintage publike te dokazati da je takav način shopping ne samo ekološki održiv, već i znak da samo vi nosite taj komad u gradu koji je neupitne kvalitete i kroja u usporedbi s današnjim fast fashion brendovima. Nakon 8 mjeseci postojanja koncepta isključivo online preko Instagram profila, Pandan će napokon predstaviti svoju zimsku selekciju uživo u centru Zagreba.

Da to ne bi bio samo melem za oči nego već i za istančano nepce, tijekom eventa imat ćemo priliku kušati biodinamična i prirodna vina koja će omogućiti nova Zagrebačka vinoteka “Nesputana Vina”. A kako će pop-up izgledati uživo u ovom neklasičnom prostoru, jedva čekamo vidjeti i zgrabiti koji komad prije ostalih.

Garaža Kamba

Garaža Kamba projekt je nastao 2017. godine u staroj zagrebačkoj jezgri gdje je iz garaže tijekom manifestacije Readymade Ilica pretvoren u galeriju, s ciljem da se u prostor starog pseudoarhitekturalnog dvorišta uvedu suvremene i inovativne umjetničke prakse. Model pop up galerije s naglaskom na ambijentalnoj umjetnosti i multimedijalnoj instalaciji je oblik koji odgovara pojavnosti prostora Kambe upravo zbog prvotne funkcije prostora i okruženja u kojem se nalazi, onog garažnog, pružajući jedinstvenu priliku da nadiđe klasični format galerijskog prostora i načina izlaganja.

Foto: Pandan, Unsplash

Učitati još
Zatvori