Otvoren Replay Outlet Store u Designer Outletu Croatia

Otvoren Replay Outlet Store u
Designer Outletu Croatia

Replay Outlet Store u Designer Outletu Croatia novo je odredište svih obožavatelja Replay bezvremenskih komada. Ova nova fashion destinacija na 200 kvadratnih metara nudi bogat izbor odjeće, accessoriesa i footweara iz prijašnjih Replay kolekcija po odličnim outlet cijenama sniženim od 30 do 70 posto.

Atraktivna ponuda i jedinstveni dizajn

Fokus pri uređenju interijera novog Replay outlet storea stavljen je na atraktivnu ponudu koja svojim jedinstvenim dizajnom čini savršenu sinergiju i dolazi do punog izražaja kada ju se kombinira s ključnim elementima koji su korišteni pri njegovom opremanju. Udobne fotelje kod footwear kornera poslužiti će da isprobate jedinstvene modele obuće, dok stalaža denim bara savršeno naglašava bezvremenske modele Replay jeansa koji se mogu nabaviti po atraktivnim outlet cijenama. Drvene police poslužile su ovom prilikom kao idealna kulisa za predstavljanje accessories proizvoda i torbi na outlet popustu koje se ovog ljeta mogu uklopiti u sve atraktivne street style kombinacije.

Replay kolekcije namijenjene su kupcima koji traže autentične i kvalitetne proizvode iz outlet ponude, a svake sezone čini ih oko 1000 artikala koji uključuju jeans, majice, cipele, tenisice, haljine i suknje, a dostupni su više od 15 kategorija. Sada ih po trajno sniženim cijenama možete potražiti u novoj urbanoj shopping oazi – Designer Outletu Croatia.

 

Učitati još
Zatvori