Tenisice koje su i eko i cool

Tenisice koje su i eko i cool

Ekološka osviještenost danas je više od trenda, ona je način života mnogih i njoj prilagođavaju sve aspekte svakodnevnog življenja, beauty proizvode, uređenje doma, odabir prehrambenih proizvoda, pa tako i odabir odjevnih komada i modnih dodataka. I dok je izbor nekad bio prilično oskudan, sad su se modnoj ekološkoj osviještenosti priključili najveći najveći svjetski, ali i cool mali nezavisni brendovi. Tako da jedna eco friendly majica, hlače, tenisice i slično više ne izgledaju potpuno zastarjelo i nezanimljivo, štoviše posve su u skladu s aktualnim trendovima.

Wado za ekološki osviješten stil

Među malim eko brendovima koji su osmislili odličan proizvod je i Wado koji u sklopu Indiegogo kampanje financira proizvodnju odličnih tenisica. Kupnjom njihovih Modelo ’89 tenisica neće se kompromitirati vaš stil jer su izrađene s retro linijama na umu, baš poput popularnih Nike, adidas i Reebok modela s kraja 80-ih. Tenisice namjerno izgledaju iznošeno, što smo na primjeru Golden Goose brenda vidjeli da itekako pali kod publike, a za jedan kupljeni par Wado će za vas posaditi dva drveta i tako polako povratiti hektare posječenih šuma.

Wado tenisice se proizvode u Portugalu u uvjetima koji štite prava radnika, od biorazgradive kože su, za zaštitnim portugalskim znakom – detaljem od pluta na jeziku. Modeli su svi bijele boje s detaljima u boji, plavoj, crvenoj, zelenoj, bež, crnoj i bijeloj. U ponudi je svekupno šest modela, a za vrijeme trajanja Indiegogo kampanje možete ih prednaručiti na ovom linku.

 

Foto: Wado

Učitati još
Zatvori