Odlična kolekcija u kojoj ćemo pronaći sve što nam treba za proljetnu garderobu

Odlična kolekcija u kojoj ćemo pronaći sve što nam treba za proljetnu garderobu

Dizajnerski tim iz s.Olivera glavnu inspiraciju za svoju proljetnu kolekciju pronašao je u nadolazećim Olimpijskim igrama koje se ovog ljeta održavaju u Tokiju. Fokus kolekcije je na bojama i retro krojevima koji u vibrantnim kombinacijama pozivaju na maštovitost i igru. Inspiracija sportom i raznim kulturama savršeno je utkana u vječne komade koji su dobili moderan zaokret s naglaskom na urbanost, eklektičnost i razigranost.

Razigrana i šarena s.Oliver proljetna kolekcija

Najveći trend dolazi u obliku sportskih komada koji se nose u svim mogućim prilikama i odašilju cool vibru za kojom svi žudimo. Tako pamučni puloveri, bomber jakne i cargo hlače nisu više rezervirani isključivo za ležerne situacije, nego u kombinacijama s nešto sofisticiranijim komadima postaju nosivi kroz cijeli dan i u poslovnom okruženju.

Uz sportski prizvuk, velika pažnja usmjerena je na utility koji u proljetnoj priči dolazi u obliku genijalnih kombinezona i cargo hlača izrađenih od trapera i prirodnog tencela. Ključni komadi za siječanj i veljaču fokus stavljaju na udobnost, ležernost i athleisure trend obožavan u svijetu posljednjih nekoliko sezona. Tu glavnu riječ imaju udobni vuneni i pamučni puloveri u color-block efektu, nježne bluze cvjetnog printa, traperice u nijansama narančaste, eklektično plave i vječno moderne bež. Kolekcija je upotpunjena neizostavnim T-shirticama sa zvučnim sloganima i printevima inspiriranima Azijom, koje savršeno dolaze do izražaja u kombinaciji s laganim puff jaknama, bombericama, parkama i bezvremenskim balonerima.

Boje su izuzetno važne u proljetnoj s.Oliver kolekciji i stvorene su da privuku pažnju i ostave dojam. Crvenu je zamijenila vatreno narančasta koja spojena s ružičastom i eklektično plavom stvara it kombinaciju za statement prizvuk. Materijali su prirodni, udobni i stvoreni da traju.

Uz ključne komade iz nove kolekciju, tu su naravno i neizostavni klasici u vječno modernoj crnoj boji, šarmantan animal print i modni dodaci u sofisticiranim tonovima tamno crvene.

Foto: s.Oliver

Učitati još
Zatvori