#OdbrojavamDo giveaway: Osvojite Naf Naf haljinu, torbicu i cipele

#OdbrojavamDo giveaway: Osvojite Naf Naf
haljinu, torbicu i cipele

Otkako smo izašli iz izolacije, ponovno se probudio interes za sve one stvari koje su nam još donedavno bile sasvim normalne, a među njima svakako je i shopping! Trgovine su ponovno živnule, webshopovi i dalje rade punom parom i žene su u niskom startu kada je riječ o planiranju ljetne garderobe ili pak stylinga za neke svečanosti koje su im u najavi. Najbolje od svega jest to što ljetne kolekcije već spremno čekaju na policama i vješalicama fizičkih i virtualnih trgovina, a brend koji nas je još jednom iznova osvojio svojom kolekcijom za toplije dane je omiljeni Naf Naf.

Francuski Naf Naf jedan je od prvih brendova uz koje se veže predznak popularne high street mode i koji od 1973. godine svojim kupcima donosi najbolji mogući omjer stila, trenda i, naravno, cijene i kvalitete. Mnoge od nas odrasle su uz Naf Naf odjeću u svom ormaru i zato i danas volimo zaviriti u Naf Naf trgovine i otkriti što to šarmantne Francuskinje nose svake sezone, a što možemo nabaviti i za vlastitu garderobu.

Naf Naf kolekcija za proljeće i ljeto 2020.

Puno ljupkih noviteta krije se na policama Naf Nafa i ove sezone, a mi smo vam za novo izdanje #OdbrojavamDo giveawaya izdvojili tri hit komada iz kolekcije koji u kombinaciji čine savršeni styling. Tu se nalazi jedna cvjetna haljina, jer upravo su lepršavi cvjetni modeli postali zaštitni znak Naf Nafa, zatim par slingback salonki u srebrnoj boji koje su odličan izbor i za večernje izlaske i za neka slavlja i posebne prigode, te super efektnu crnu torbicu, koja se najbolje može opisati riječima klasika s pomakom.

Upravo će modni dodaci u sezoni ljeto 2020. činiti razliku, a Naf Naf se pobrinuo za kvalitetne i atraktivne torbice, u najljepšim bojama i efektnim uzorcima.

Novosti iz Naf Naf svijeta možete pratiti na Facebooku, Instagramu i na službenoj web stranici.

JOURNAL X NAF NAF GIVEAWAY

Igramo se na Journal.hr Facebook stranici, a sve što morate napraviti kako biste sudjelovali u ovom darivanju je sljedeće:

  1. Pratiti Journal.hr Facebook stranicu
  2. Pratiti NAF NAF Zagreb Facebook stranicu
  3. Kliknuti like na objavu
  4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u darivanju

Giveaway traje do ponedjeljka, 1. lipnja u 12h, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnika te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Upodate: Sretna dobitnica je Lucija Lapić. Čestitamo!

Foto: Naf Naf/Tekstilpromet

Učitati još
Zatvori