Novi nakit za ljeto s potpisom zadarskog brenda

Novi nakit za ljeto s potpisom
zadarskog brenda

amas-bijoux-9

Već smo u nekoliko navrata pisali o zadarskom brendu Amas Bijoux i njegovim kolekcijama nakita stvorenim za ljetne dane. Brend koji postoji već pet godina pokrenula je Petra Mičić Garibović, a ime mu je nadjenula inspirirana izgubljenim jezikom esperanto na kojem “amas” znači “ljubav”.

amas-bijoux-8

Amas bijoux proljetna kolekcija

Nova proljetno/ljetna kolekcija Amas nakita donosi nekoliko noviteta, te uz neizostavne ogrlice i narukvice na konopcu predstavlja nove modele naušnica kao i mnoštvo bisera. “Ove godine smo se iznova zaljubili u naušnice, te su nam upravo one glavni atributi za predstojeću sezonu, i dalje nastavljamo s jednostavnim i nosivim komadima koji idu na sve outfite!” govori Petra.

amas-bijoux-3

Amas svojim nakitom promovira poruke sreće, ljubavi i pozitivne energije pa se i biseri kao simboli ljubavi i sreće izvrsno uklapaju u cijeli koncept. Nježni i delikatni kakvi jesu, biseri imaju status svevremenske elegancije, no ove sezone ih predstavljamo u nekonvencionalnom izdanju, raznolikih, nepravilnih oblika te različitih boja.

Uz medaljone s gravurom, koje su predstavili prošle godine, a pokazali su se kao apsolutni hit, must have su i okrugle naušnice sa raznim privjescima srca, bisera, zvjezdica… Nakit je izrađen od srebra s više vrsta pozlata.

amas-bijoux-1

Amas nakit možete naručiti na Instagram i Facebook profilu te kroz mjesec dana na stranici www.amas-bijoux.com.

amas-bijoux-2

amas-bijoux-7 amas-bijoux-4 amas-bijoux-5 amas-bijoux-6

Učitati još
Zatvori