Nove pastelne Nike Dunk Low tenisice već su mnogima na wishlisti

Nove pastelne Nike Dunk Low tenisice
već su mnogima na wishlisti

Prošla je godina na radar mainstream ljubitelja tenisica stavila nekoliko Nike modela, a među njima i Dunk Low. Ova je linija u svojim bezbrojnim iteracijama pravi mamac za kolekcionare koji su spremni izdvojiti ozbiljne cifre kako bi se dočepali najpopularnijih modela, a kroz prošlu godinu baza se obožavatelja prilično proširila i sada nastaju još veći redovi kada je riječ o kupovini (ili pokušaju kupovine) nekih od dizajna.

Najbolje kotiraju suradnje kao što su one s brendom Off White ili reperom Travisom Scottom, no Nike lansira i svoje boje unutar SB divizije koje nisu vezane uz poznata imena tako da takve Dunk Low tenisice nisu u tolikoj mjeri nedostižne, no sudeći po interesu koji je počeo vladati za proljetnom paletom boja možda će se i to uskoro promijeniti.

Nike Dunk Low Easter

Datum dolaska u trgovine još nije poznat, osim da će biti oko Uskrsa tako da je hype sve ozbiljniji kako se početak travnja bliži. Nike Dunk Low Easter dolazi u pastelnim nijansama – miks ljubičaste, ružičaste, zelene, plave i žute učinio ih je najpoželjnijim modelom ovog proljeća. Iako dijele isti set boja, one su drugačije raspoređene na lijevoj i desnoj tenisici što ih čini još posebnijima. Žuti potplat je prošaran točkicama, a iako se predviđa da će početna cijena biti oko 100 dolara, vrlo je lako moguće da će se rasprodati u sekundi gdje god stignu i to će im znatno podići cijenu u očima kolekcionara.

Foto: Nike

Učitati još
Zatvori