Nove pastelne nijanse za adidas NMD R1 tenisice

Nove pastelne nijanse za adidas
NMD R1 tenisice

Otkako su lansirane 2014. godine, adidas NMD tenisice redovito su broj jedan na listama želja svih ljubitelja tenisica. Sportski model koji toliko dobro izgleda u street style kombinacijama zaista se uvriježio kao must have te se iz kolekcije u kolekciju samo povećavaju genijalni modeli unutar linija R1 i R2 (iako to nisu jedine linije unutar adidas NMD obitelji, samo bi se moglo reći da su najkomercijalnije).

NMD R1 u pastelnim tonovima

NMD R1 upravo je dobio makeover u obliku dvije nove pastelne nijanse za ovo ljeto. Budući da je takva paleta boja bila najveći bestseller u već nekoliko izdanja, očekuje se prodavački boom i za Aero Pink i Orchid Tint modele. Nježna ružičasta i baby plava osvajaju u svim modnim aspektima još od zime iza nas, a posebno dobro izgledaju baš na ovom modelu čineći ga odličnim ženstvenim izborom.

Osim boje, sve drugo ostaje svojstveno NMD R1 modelu – gusti Primeknit materijal obavija stopalo, potplat ostaje izveden u Boost tehnologiji i bijeloj boji, a detalji na tenisicama ostaju ružičasti i svijetloplavi. U globalnu distribuciju su krenule 1. srpnja tako da ih uskoro očekujemo u raznim web shopovima.

Foto: adidas

Učitati još
Zatvori