Nove kolekcije japanki u ShoeBeDo dućanima

Nove kolekcije japanki u ShoeBeDo dućanima

Summer state of mind

More, sunce, sol u kosi, savršeni zalasci, druženje u omiljenom društvu, sve su to stvari koje nas podsjećaju na dugo toplo ljeto. Biti barem nakratko neopterećen, osjećati se slobodno i uživati u trenutcima, nešto je čemu svi težimo. Kada je riječ o ljetnoj obući, svima nam na pamet prvo padaju bezvremenske japanke koje zasigurno neće izaći iz mode ili prestati biti nošene.

Bilo kuda – japanke svuda

Havaianas je pripremo nove modele, šarene, razigrane, vesele koje se bez ikakve brige, uklapaju u svaki ljetni stayling. Nevjerojatno udobne i lagane, a opet prekrasnog i jednostavnog dizajna, nepogrešiv su izbor gdje god se našli ovoga ljeta. Velik izbor uzoraka je tu upravo kako bi svatko našao nešto za sebe i uživao u odabranim destinacijama. Havaianas japanke, osim svoje provjerene kvalitete i nosivosti, ove sezone odišu prekrasnim bojama i cvjetnim uzorcima. Za one koji su više „ziheraši“ također nema straha; za njih će savršen izbor biti upravo one jednobojne, a opet odvažne i elegantne Havaianasice.

Još jedan zanimljiv brend se našao u ponudi Shoebedo dućana ove sezone, a to je Reef. Za sve ljubitelje klasičnijih, ali beskrajno udobnih modela japanki, Reef je savršen izbor. A kako ih spretno uklopiti u svoje omiljene odjevne kombinacije, na najbolji je način pokazala mlada fashionistica i influencerica Dora Predojević.

Obuća koja nam je najpotrebnija čim zatopli i od koje se definitivno ne odvajamo su japanke i ono što znamo je da se ni ove sezone nećemo odvajati od omiljenih modela s kojima ćete sigurno, proputovati mnoga zanimljiva mjesta i stvarati nove ljetne uspomene. Stoga neka prva ljetna destinacija bude jedan od ShoeBeDo dućana diljem zemlje ili klik udaljen webshop www.shoebedo.com.

Foto: ShoeBeDo / Bojan Zibar

Učitati još
Zatvori