Stigla je još jedna runda novih adidas Samba modela. Ovog puta s Pharrellovim potpisom
Stigla je još jedna runda novih adidas Samba modela. Ovog puta s Pharrellovim potpisom

Stigla je još jedna runda novih adidas Samba modela. Ovog puta s Pharrellovim potpisom

Iako je ljeto skoro stiglo, pored šarmantnih sandala i trendi japanki, mi i dalje težimo nošenju udobnih i kul tenisica. Svi već dobro znamo kako Sambe drže titulu it tenisica drugu godinu zaredom, a brojke prodaje samo rastu i rastu. Njihovu vodeću poziciju na modnoj sceni još nitko nije uspio proispitati i preuzeti. I dok mi čekamo da neki novi model tenisica napokon zasjeni Sambe te postavi novi hit trend, adidas ne staje s lansiranjem novih modela kroz zanimljive i neočekivane suradnje. Ovoga je puta riječ o nastavku ekskluzivne suradnje s brendom Humanrace.

adidas, why so popular?

Osim što su šarmantne i upečatljive, Sambe su svoju slavu dobile zbog uspješne business strategije sportskog giganta adidas. One su postale favorit kod mlađe i starije generacije žena i muškaraca. Zbog svoje široke i raskošne ponude raznobojnih modela, konstantno su u trendu i modnom fokusu. Brend adidas također nerijetko surađuje s hottest brendovima kako bi još više nabrijao ljude. Isto tako modeli dolaze u šarenim i neutralnim koloritima, tako da kupci ovisno o osobnom stilu i preferenci, mogu pronaći savršeno rješenje za svakodnevno nošenje. Uz sve navedeno, ove tenisice su kultni model čiji korijeni sežu još u 50-te. Baš zbog tog svojeg prepoznatljivog vintage dizajna, bude nostalgiju kod brojnih kupaca.

Pharrell Williams is back

Spomenuli smo kako je adidas pametan business igrač te da zna kreirati hype kod svjetske publike. Tako oni kroz brojne ekskluzivne suradnje lansiraju nove kul i moderne modele. Uvijek rasprodana kolekcija s Grace Wales Bonner se ispostavila najpopularnijom i najatraktivnijom, te je sada postala on-going suradnja za oba brenda. Osim nje, adidas je surađivao i s Gen Z brendom Sporty & Rich, svjetski poznatim brendom Palace, kultnom talijanskom kućom Gucci te mnogima drugima. Prije tri tjedna su izbacili i najnovije izdanje kolekcije iza koje stoji non other than Pharrell Williams te njegov skincare brend pod nazivom Humanrace. Poznati kreativac, glazbenik i producent Pharell nije stranac kada je u pitanju dizajniranje atraktivnih modnih komada, pogotovo sportskih tenisica. Često je surađivao s vodećim sportskim gigantom, a sada je na poziciji kreativnog vodstva muške kolekcije za francuski luxury brend Louis Vuitton.

Humanrace x adidas kolekcija

Nova Humanrace x adidas kolekcija je ugledala svjetlo dana 15. svibnja, a sastoji se od 6 novih Samba kolorita. Dok je prošla Humanrace x adidas kolekcija uključivala 6 monokromatskih Samba modela, ovoga je puta Pharell odlučio biti manje ekscentričan i bold te pratiti clean i minimalistički dizajn. Najnovije Samba tenisice dolaze u krem koloritu s 3 kultne šarene linije. Izrađene su od kombinacije čvrste i brušene kože te signature gumenog potplata. Možete birati između kričavo žutog, maslinasto zelenog, kraljevsko plavog, atraktivnog crvenog te klasičnog crnog i bijelog modela. Ova ekskluzivna Humanrace x adidas kolaboracija odiše elegancijom, minimalizmom i profinjenošću, a super je za pratitelje old money i clean modne estetike. U nastavku izdvajamo nove adidas Samba tenisice, a možete ih naći na ovoj stranici.

Foto: NAKED, Instagram (@miaisobellebarker )

Učitati još
Zatvori