Stigla je nova kolekcija našeg brenda SOPAR koja nas vodi na ulice New Yorka

Stigla je nova kolekcija našeg brenda SOPAR
koja nas vodi na ulice New Yorka

“He adored New York City…he romanticized it all out of proportion. To him, no matter what the season was, this was still a town that existed in black and white, and pulsated to the great tunes of George Gershwin”, poznati je citat s kojim započinje film MANHATTAN Woody Allena iz 1979 godine.  

Pod nazivom “LOVE LETTER TO NYC”Helena Šopar Zadro i Tamara Rebić svoju novu SOPAR zimsku kampanju posvetile su upravo New Yorku
U trenutku kada se grad lagano budi, kada dokazuje svim skepticima da će se opet vratiti u onom starom, najsjajnijem ruhu, sestre su odlučile snimiti odu New Yorku – ljubavnim pismom. Kako je New York jedan od Heleninih domova, kroz fotografije nove SOPAR kampanje vodi nas na putovanje New Yorkom onako kako ga ona vidi, osjeti i doživljava kroz svoje najdraže filmove: Manhattan, Breakfast at Tiffany’s, Kramer Vs Kramer, A rainy day in New York, Sex and the City, Godfather

Svi pamtimo skyline New Yorka u filmu Manhattan, dialog Diane Keaton i Woodyja Allena na klupici u zoru s pogledom na Queensboro bridge, Audrey Hepburn s kavom i kroasanom ispred Tiffanyja nakon izlaska, sve brige Carrie Bradshaw koje započinju rečenicom “I couldn’t help but wonder…”, Kramer VS Kramer i dolazak Meryl Streep u park po sina nakon godine i pol. Grad je filmski set na koji nas vode sestre Šopar. 

Helena, bez šminke, bez frizure, ispred objektiva svoje prijateljice Marijane Bakule Morovic, vjerno nam je dočarala svoj grad. Snimanje je trajalo tjedan dana, jedna do dvije fotografije dnevno, u usputnim šetnjama New Yorkom. 

Kolekcijom se protežu zemljane boje, ručno izrađene vunene veste, ručno izrađena čipka koja je neobilazni dodatak svakoj kolekciji te udobni komadi koji su osmišljeni za rad u kućnoj atmosferi jednako kao i za rad iz ureda. SOPAR će vas na trenutak u mislima odvesti u romantičnu šetnju gradom u kojoj ćete se prisjetiti najljepših citata ili scena kultnih filmova snimljenih na ulicama New Yorka.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori