Kaj ima novo u gradu Varaždinu? Stigla je Optika Anda

Kaj ima novo u gradu Varaždinu?
Stigla je Optika Anda

Ana Bacinger

Grad poznat po baroknoj jezgri, kajkavskom naslijeđu i dobrim festivalima, sada je dobio i nezaobilaznu destinaciju za sve one kojima su naočale must have modni dodatak ili svakodnevica. Naravno, riječ je o novoj poslovnici Optike Anda koja je za svoju dvadeset i treću destinaciju u Hrvatskoj odabrala upravo grad Varaždin!

Optika Anda daruje vas popustom dobrodošlice

Ako ovih dana svratite u novootvorenu poslovnicu koja se nalazi u shopping centru Lumini, Optika Anda razveselit će sve svoje posjetitelje popustom dobrodošlice! Možete iskoristiti 30% popusta na sunčane naočale, dioptrijske okvire i kontaktne leće. A još jedna dobra vijest je mogućnost besplatne kontrole dioptrije. Optika Anda u svojoj poslovnici u Lumini centru ima svoju ordinaciju, stručno osoblje i sofisticiranu tehnologiju koja vam jamči da ćete u Optici Anda pronaći sve ono što vaše oči trebaju. Za besplatnu kontrolu dioptrije možete se naručiti online putem klikom na link ili dolaskom u našu poslovnicu.

Optika Anda

Koje modne brendove možete pronaći u našoj ponudi?

Za one koji još nisu posjetili Optiku Anda, a ljubitelji su naočala, ovo je mjesto gdje ćete pronaći sve najveće modne kuće kao što su Dolce & Gabbana, Gucci, Saint Laurent, Ray Ban, Prada, Persol, Police i mnoge druge. Osim širokih paleta kako sunčanih tako i dioptrijskih naočala, kontaktnih leća i druge pripadajuće opreme, Optika Anda pruža svojim kupcima i mogućnost kvalitetnog servisa naočala.

Optika Anda na radaru trendeseterica

Stajliš djevojka i varaždinska poznata influencerica Ana Bacinger posjetila je Optiku Anda odmah po otvorenju i pronašla savršene naočale s kojima ljeto traje vječno! Pogledajte koje je naočala Ana odabrala za sebe nakon potrage za novim omiljenim modnim dodatkom. ?

Ana Bacinger nosi Saint Laurent sunčane naočale
Saint Laurent

Kako najlakše doći do Lumini centra?

Lumini je udaljen samo sedam minuta vožnje od centra Varaždina i nalazi se na južnom ulazu u grad, a na raspolaganju imate i besplatni gradski autobus. Za najbolji shopping naočala vidimo se u Optici Anda!

Foto: PR

Učitati još
Zatvori