Modni dodatak zbog kojeg ćete u Novoj godini imati pogled za pamćenje
Modni dodatak zbog kojeg ćete u Novoj godini imati pogled za pamćenje

Modni dodatak zbog kojeg ćete u Novoj
godini imati pogled za pamćenje

Bliži nam se vrijeme blagdana, a to u modnom smislu znači samo jedno – ulaganje u statement modne detalje koji će osvježiti naše blagdanske kombinacije. Osim toga, prosinac je vrijeme darivanja pa u tom smislu se možete odlučiti za poklone koji će oduševiti baš svakog.

Modni detalji su najvažnija stavka dobrog stila i oni su ti koji čine razliku. S obzirom na to kako smo bombardirani novim trendovima na tjednoj bazi koji se nose jednu sezonu, klasični modni detalji će na pravi način upotpuniti vaše kombinacije i učiniti vas posebnima. Kada biramo modne dodatke, odlučujemo se za naočale i to dioptrijske, a najbolji izbor nudi Optika Anda.

Dioptrijske naočale kao modni dodatak zbog kojeg ćete biti primjećeni

Naočale su modni dodatak koji je odavno izašao iz konotacija funkcionalnog, a postao modni detalj koji će podići svaki outfit. Upravo zbog toga je Optika Anda snimila novu kampanju inspiriranu Great Gatsby partyjima u kojoj glavne uloge imaju influenceri Ive Ive, Luciano, Antea i Daria.

Dekadentne zabave koje su bile popularne dvadesetih godina prošlog stoljeća, poslužile su kao svojevrsna inspiracija za snimanje #AndaGlam kampanje u kojoj su predstavljeni modeli dioptrijskih naočala. Avangardna njujorška soho scena s art deco stilom je poslužila kao pozadina u kojoj ovaj modni detalj daje završni touch glamuroznim kombinacijama.

Često je uvriježeno mišljenje kako dioptrijske naočale imaju isključivo funkcionalnu ulogu, no posljednje vrijeme postale su nezaobilazni modni detalj. Ove blagdane kreirat ćete festive outfite koji će se savršeno osvježiti odabranim dioptrijskim naočalama. Kada govorimo o oblicima okvira u modi je sve. Možete odabrati transparentne okvire koji će se savršeno složiti na sve kombinacije, a ako ste pak ljubitelji nešto vibrantnijih modnih detalja, u modi su okviri u karakternijim tonovima.

Što god odabrali, nećete pogriješiti jer je riječ o modnom detalju koji je vječan. Ulaganjem u statement komade gradite svoj stil na najljepši način, a Optika Anda je poznata po bogatom izboru za svakog. Svratite do najbliže Anda poslovnice ili bacite oko na Anda webshop te ove blagdane razveselite sebe ili svoje voljene i postanite dio #AndaGlam priče.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori