Nova kolekcija Mihano Momosa inspirirana je ponovnim buđenjem

Nova kolekcija Mihano Momosa
inspirirana je ponovnim buđenjem

Mihailo Anušić, kreativni um koji stoji iza brenda Mihano Momosa, predstavlja novu kolekciju Awakening 2021. Dizajner koji je poznat po stvaranju kolekcija koje su kreirane ukorak s potrebama žena i pružaju joj točno ono što ona traži. Dizajner pristupa svakoj kolekciji s jednakom dozom entuzijazma, te se naglasak svake kolekcije stavlja na izražavanje individualnosti.

Nova kolekcija je manifest odanosti snovima

Nova kolekcija Awakening-buđenje manifest je odanosti snovima, ona je obećanje da postoji nada i da je veza sa nama samima nije izgubljena. Naime početci kolekcije vraćaju nas u vrijeme kada je svijet stao i kada smo izgubili dodir s njime. Mihailo Anušić ističe kako smo kao individue bili svjesni svijeta oko nas, ali ga nismo mogli mijenjati, sve što nam je u tome trenutku ostalo bili su naši snovi. Upravo je ova kolekcija odraz otpornosti i optimizma koji su nas gurali da prilagodimo ‘novi’ svijet nama.

Kolekcija je inspirirana prirodom i cvjetnim motivima, dizajner ističe kako je “udobnost i dalje veoma potrebna, korišćeni su lagani i lepršavi materijali, i dizajnirano je mnogo oversized sakoa i pantalona širokih nogavica”.

Po prvi puta u Mihano Momosa kolekciji možemo pronaći perje žute boje čija je inspiracija bila Feniks koji se diže iz pepela.

Dizajner ističe, „Poigrali smo se asesoarima i kreirali šešire koji zaokružuju svaku kombinaciju“. Kolekcija je, kako bi sam Mihailo Anušić rekao, “Oda snovima, Oda realnosti”. Cijelu kolekciju možete pogledati na stranici brenda Mihano Momosa.

Creative director: Mihailo Anušić
Art director: Adem Grljević
Photography: Mihailo Anušić, Adem Grljević
Model: Ines Ćulibrk
Makeup: Zlata Blagojević
Hair: Aleksandar Gligorievski

Učitati još
Zatvori