Nova kolekcija hrvatskog brenda espadrila

Nova kolekcija hrvatskog brenda espadrila

Evita je brend kojeg je pokrenula dizajnerica Tanja Filipović te se bazira na proizvodnji i dizajnu espadrila. S njim smo vas upoznali prošle godine kada je lansirao svoju prvu kolekciju i odmah privukao pažnju Hrvatica.

Brend je nastao potragom savršenih espadrila te zatim istraživanja proizvodnje istih. U svakoj kolekciji prevladava većinom lan te razni oblici mašna po kojoj je i sam brand prepoznatljiv, a u novoj kolekciji Pantone se pojavljuju razni ukrasi, cvijeće, biseri, resice i razni dezeni.

Evita kolekcija za ljeto

Kolekcija Pantone je, za razliku od prethodnih kolekcija gdje su prevladavale nježne i pastelne boje, bogata jakim koloritom te je samom kampanjom stavljen naglasak na žarke boje koje krase kolekciju. Nakon prošlogodišnjeg fokusa na mašne, ovog ljeta imate priliku odabrati i modele s resicama, nove dizajne natikača i onih koje se vežu oko gležnja te čak i flatforms espadrile.

Evita je namijenjena svim ženama koje žele u svom ormaru imati jedan posebni i drugačiji komad obuće te ga kombinirati za svaku priliku. Svoj savršeni model pronađite na Facebook stranici Evita espadrila.

Foto: Doris Fatur

Učitati još
Zatvori