Šarene Iggy kape i šalovi zagrijat će naše zimske kombinacije

Šarene Iggy kape i šalovi zagrijat će
naše zimske kombinacije

Sa zimskim danima i adventskim druženjima na otvorenom ispred nas, šalovi i kape postat će nezaobilazan dio naših svakodnevnih kombinacija. Ove godine u svoju ćemo kolekciju zimskih modnih dodataka dodati šarmantne i šarene kape i šalove s potpisom hrvatskog modnog brenda Iggy.

Šarene kape i šalovi s Iggy potpisom

Iza modnog brenda Iggy, koji je postao apsolutni favorit u garderobama Hrvatica i čiji su romantični i ženstveni odjevni komadi prepoznatljivi na prvi pogled, nalazi se dizajnerica Igrajna Vargek. Nakon odlične Iggy petak kolekcija posvećene haljinama i topovima s party predznakom, Igrajna nas je iznenadila još jednom odličnom zimskom kolekcijom. Kako bi proslavila devet godina na modnoj sceni, Igrajna je kreirala prvu Iggy kolekciju unikatnih kapa i šalova.

Oduvijek sam pobornik neslaganja boja kape i šala, a ovom mini kolekcijom želim potaknuti cure (i decke s obzirom da je skroz unisex!) da se malo razigraju u kombinacijama i unesu boje u zimsko sivilo.

Šarene kape i šalovi dostupni su po promotivnim rođendanskim cijenama – za kape ćete morati izdvojiti 99 kuna, a za šalove 160 kuna. Naručiti ih možete putem maila igrajna@gmail.com, FacebookaInstagrama.

Na veliku radost brojnih Iggy mušterija, Igrajna priprema i jedan veliki Christmas shopping 11. prosinca u Zagrebu!

S obzirom da odličan odaziv na buvljak, ponovno se udružujem s ekipom iz Smičiklasove 22. Zagreb Social Club će na taj dan izbaciti novu capsule kolekciju, Younghearts.studio ponuditi najljepše piđame, a Iggy donosi već pripremljene i lijepo zamotane poklone tako da nemorate puno razmišljati! Očekuju vas naravno kapice i šalovi, ali i mekane veste, pliš haljine i party topići., otkrila nam je Igrajna.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori