Jako cool T-shirtice za ljetne kombinacije s dozom nostalgije

Jako cool T-shirtice za ljetne
kombinacije s dozom nostalgije

Ljubomir Dorontić, kazališni producent dubrovačkih korijena, sa adresom u Beogradu, u periodu pandemije odlučio je svoj širok spektar kreativnosti usmjeri u pravcu svoje druge ljubavi, a to je moda. Razmišljao je u pravcu basic komada koji će imati širinu da osjeti senzibilitet svake osobe koja će ga nositi na neki svoj način. Tako su nastale hoodice i rool duksevi sa zanimljivim vezom, a upravo je lansirana i ljetna mini kolekcija.

U trenucima dok je svijet bio u kaosu, u momentu kada smo svi željeli mir i blagostanje i nismo baš znali kako će svijet ubuduće izgledati, jedna mu se misao motala po glavi “Sve što želim je SAMO Leto/Ljeto ‘21”.

“Nisam želio komplicirati, hteo sam zadržati taj osjećaj jednostavnosti i lakoće koji nosi ljeto u zraku, a opet modernosti i eksperimenta. Inspiraciju sam pronalazio u fotografijama prošlog vremena koje budi nostalgiju, radost, ljubav, osjećaj sigurnosti i mir. Nešto čega se ne sjećaš, ali ti je utisnuto u podsvijest da je tada bilo dobro. Osjećaj da će biti sve u redu. Osoba sam koja kupuje praktične komade, koji se mogu kombinirati uz sve i lako sam odlučio da to bude basic off white 100% pamučni T-shirt, koju mogu nositi uz trenirku dok bacam smeće u kraju, a opet ako sretnem nekog i odem na cugu, mogu ju upasati i dobiti taj fashion look. Sa druge strane, ovaj komad vam može biti full elegantni đir, uz neki dobar jeans, upasan T-shirt “Drug” ili “Brijuni” sa crnim sakoom samo preko ramena, jer je ipak Ljeto. To nisam ja izmislio to je prosto tako” kroz osmijeh nam je ispričao Ljubomir.

Kolekciju možete pronaći na Instagram profilu @broz.rs kao i web stranici broz.rs. Prepustite se mašti i kombinirajte po svojoj želji.

Učitati još
Zatvori