Nike predstavlja novi model tenisica za jesen
Nike predstavlja novi model tenisica za jesen

Nike predstavlja novi model
tenisica za jesen

Iako smo u ljetnom razdoblju, jesenske kolekcije su već došle u omiljene trgovine i moramo vam priznati kako jedva čekamo uskočiti u nove komade. Ove jeseni ćemo nositi razne trendove, no onaj koji nikako ne silazi s trona su tenisice. Svako toliko izađe neka nova kolekcija i model koji popratimo pa u tom smislu najavljujemo kako je Nike predstavio najnoviji Dunk model koji bi trebao biti dostupan u sljedećim mjesecima.

Nike

Nike kao street i fashion brend

Konotacije sportskih brendova već su odavno prešle u ‘čisti’ fashion. Tenisice se nose svuda i na svakojake kombinacije, a kolaboracije koje ostvaruju su isključivo s visokim modnim kućama. Unatoč činjenici kako je Nike izbacio svoj voljeni Dunk model u gotovo svim mogućim kombinacijama boja, uvijek nas iznova uspiju iznenaditi. Ovaj model imena ‘Safari’ dolazi u zelenoj i narančastoj nijansi. Predlažemo ih kombinirati na duge haljine u kombinaciji sa stylish jesenskim blejzerima. Jako lijepo će se složiti na duge traper hlače i oversized bijele košulje. Zaista je moguće kreirati zanimljive outfite s tenisicama. Njihova popularnost ne pada, a neki modeli se preprodaju kod kolekcionara.

nike
nike

Za ovaj model također vjerujemo kako će se brzo prodati, stoga budite u pripravnosti i pratite Nike stranicu zbog novosti. Zanimljivo je promatrati povijest mode i način na koji su se neki predmeti promijenili. Streetwear je ušao u sve pore društva i modni streetstyle, a sportski brendovi su počeli diktirati modne trendove. Nešto što je nekada bilo nezamislivo, danas je u modi realno jer je ona fluidna i brzo se mijenja. Retro modeli su ponovno u modi, a svaki novi model izazove puno reakcija. Stoga, izaberite stylish i udoban par tenisica i kombinirajte ih da biste stvorili trendi outfite. Riječ je o udobnoj obući koju možemo nositi cijeli dan bilo da idemo na posao, u grad ili na trening, a istovremeno biti dotjerani i zamijećeni.

nike
nike

Foto: Instagram, Nike

Učitati još
Zatvori