New Balance izbacuje novi 550 model u mint verziji
New Balance izbacuje novi 550 model u mint verziji

New Balance izbacuje novi 550
model u mint verziji

Kada govorimo o trendovima kojima svjedočimo posljednje vrijeme, posebno bismo izdvojili tenisice kao ultimativni hit posljednjih godina. Naglasak mode je na nosivim komadima, a visoke modne kuće se doslovno natječu koja će izbaciti popularniji komad. Tenisice, kao obuća su postale vrsta kulta i za neke modele postoji lista čekanja. Sigurno svi znaju za Kanye Westa i njegove popularne Yeezy modele koji se preprodaju na raznim web kanalima i jako ih je teško uhvatiti u klasičnoj trgovini. Model, koji je izazvao pomutnju na streetstyle sceni je New Balance 550.

New Balance 550 u novoj mint boji

Riječ je o tenisicama koje su preplavile streetstyle scenu i ne postoji Influencerica koja ih nije nosila. Jednostavne, a upečatljive tenisice savršen su modni dodatak na bilo koji outfit. Očekuje se kako će novi modeli izaći kroz sedmi mjesec, a jedan od favorita je u mint boji. Kombinacija bijele koja prekriva veći dio tenisica i sitni mint detalji su odličan match koji će se vrlo brzo rasprodati. Ljetna je sezona i u tom smislu mint boja je idealan odabir ako želimo vibrantne, a istovremeno jednostavne ljetne tenisice. Ove tenisice bi trebale izaći u prodaju 15. srpnja, a do tada možemo zamišljati na što ćemo ih kombinirati.

Modni detalj koji će podići svaku kombinaciju

Ljetni volimo nositi lanene komade i duge haljine i ove tenisice će se savršeno uklopiti u takve vrste outfita. Ako želite ići u grad na kavu, a istovremeno imati ugodnu odjeću i biti dotjerani, onda su ove tenisice idealan izbor na duge lepršave haljine i IT mini torbicu. Jeans i tenisice su kombinacija s kojom nema greške, stoga predlažemo jeans bermude u sinergiji s bijelom bluzom i New Balance 550 tenisicama. Što god odabrali, nećete pogriješiti jer je riječ o modelu koji se lako kombinira. Ne preostaje nam ništa drugo, nego čekati 15, srpnja kada će ovaj model izaći u prodaju i postati veliki hit.

New Balance
New Balance

Foto: Instagram, New Balance

Učitati još
Zatvori