U Zaru su stigle natikače s perjem koje želimo odmah
U Zaru su stigle natikače s perjem koje želimo odmah

U Zaru su stigle natikače s
perjem koje želimo odmah

Ova sezona nas je iznenadila brojnim novitetima kada govorimo o trendovima. Svjedoci smo povratka raznih hitova koji su se nosili devedesetih, a jedan od trendova koji je zavladao modnom scenom je perje. Iako nas asocira na svečane haljina i zlatno doba Hollywooda, perje sada možemo primijetiti na gotovo svim komadima. U tom smislu imamo topove s perjem, blejzere s rukavima od perja i slično, a komad koji je osvojio svjetsku streetstyle scenu su cipele na petu s perjem. Iako se ne možemo odlučiti koji komad nam je bolji, u Zaru su stigle natikače na petu s perjem i definitivno ih želimo imati.

Perje kao IT detalj za stylish outfite

Cipele na petu su kruna svake dobre kombinacije i komad koji od basic outfita učini glamurozni look. Bilo da je riječ o običnom izlasku s prijateljicama ili nekom važnom svečanom događaju, najbitniji modni detalj su nam uvijek cipele. Modni naglasak posljednje dvije godine je bio na nosivim komadima, ali moramo priznati kako smo se itekako zaželjeli glamura i slaganja kombinacija za svečane prigode. Zara nas svako toliko iznenadi novim kolekcijama, ali ove natikače na petu s perjem su nas potpuno oduševile.

Dolaze u tri boje koje se zaista mogu kombinirati na sve. Ako ste željni osvježiti vaše ljetne kombinacije na pravi način, onda bi se zaista isplatilo uložiti u ove cipele. Kada govorimo o kombiniranju, predlažemo ih nositi na mini haljine s nadopunom detalja u vidu nakita i mini torbice. Osim toga, ako imate neki svečani događaj, ove natikače će se savršeno uklopiti na klasične slip haljine u neutralnim bojama i dati im ‘ono nešto’. Što god iskombinirali, nećete pogriješiti jer je naglasak na odvažnim kombinacijama i karakternim modnim detaljima. Stoga budite hrabri i poigrajte se s modom na ispravan način. U nastavku donosimo 3 modela iz aktualne ponude.

natikače
zara
natikače
zara
natikače
zara

Foto: Instagram, Zara

Učitati još
Zatvori