Naš omiljeni brend otvorio je novo prodajno mjesto u Zadru

Naš omiljeni brend otvorio je novo
prodajno mjesto u Zadru

Oduvijek preferiramo modne brendove koji spajaju nosive komade s trendovima i kad postanu dio naše garderobe, u njoj ih volimo imati zauvijek. Ljepota dobrog dizajna je u krojevima koji uvijek savršeno pristaju tako da se na njih možemo osloniti, kao i u kvalitenim materijalima zbog kojih će on biti vječan, barem nekoliko narednih sezona. Mona je upravo takav brend, s ‘forward’ razmišljanjem, zbog čega je odavno osvojio Hrvatice koje vole nosive komade s pomakom.

Mona na novoj lokaciji u Zadru

Mona svoje prodavaonice ima već na četiri mjesta u Hrvatskoj, a sada joj se u tome pridružuje i peta, ona u Dalmaciji, u gradu Zadru! Nova fashion adresa je Supernova centar, na prvom katu. Kao i sve Mona prodavaonice i ova je prepoznatljiva po svom minimalističkom prostoru u kojem je naglasak upravo na dizajnu i Mona kolekcijama. A ograničena proizvodnja, održiva moda,  limitirane kolekcije i svjetski dizajn doveli su Monu do statusa najrenomiranijeg brenda u regiji.

U sve prodavaonice već su stigle kolekcije za proljeće i ljeto 2022. koje su prepune pastelnih i jarkih boja, a ponajviše plavih i narančastih tonova koji će naglasiti sve vaše lookove za ovu sezonu. Proljetnom kolekcijom vladaju maxi haljine, a među novitetima je naravno i zavidna kolekcija torbi koje će pristajati uz sve vaše modne izbore ove sezone.

Neovisno volite li velike shopping torbe ili manje modele s kojima možete provesti cijeli dan, u novoj u prodavaonici u Zadru uistinu je veliki izbor proljetnih modela između kojih ćete moći odabrati one koji najviše pristaju vašem stilu.

Naglasak na kvaliteti i ograničenoj proizvodnji

Kada se radi o Mona kolekcijama one su najpoznatije po kožnim modelima. Tako primjerice za Mona kožne jakne postoji lista čekanja, dok torbe imaju veliki broj obožavateljica zbog vrhunske kvalitete, ručne izrade i najfinije talijanske kože.

Velika vrijednost brenda svakako je ograničena proizvodnja ovih dizajnerskih tekstilnih komada koji dolaze u po jednoj veličini i ne ponavljaju se te ih nije moguće naknadno naručiti.

U nastavku prvi zavirite u novu Mona prodavaonicu, a vjerujemo da ćete je posjetiti prvom prilikom te pronaći svoje favorite za aktualnu sezonu!

Foto: Mona

Učitati još
Zatvori