Nakon preuređenja, Zara u Ilici sutra otvara vrata u punom sjaju

Nakon preuređenja, Zara u Ilici sutra
otvara vrata u punom sjaju

zara-ilica

Zara u centru grada ima novo ruho

Nakon opsežnog obnavljanja, Zara od sutra, 21. ožujka od 9 sati, nastavlja ponovno s nesmetanim radom u svojoj vodećoj trgovini na adresi Ilica 30 u Zagrebu. Nova trgovina uređena je po najnovijem globalnom konceptu brenda, Rosny. U renoviranih 1.900 četvornih metara trgovina je raspoređena na tri etaže, gdje se mogu naći najnovije kolekcije za Žene i Muškarce.

Trgovina je dizajnirana od strane Zarinog in-house arhitektonskog tima. Novoobnovljena trgovina može se opisati u tri riječi: lijepo, jednostavo i funkcionalno. Uglađena bijela površina obuhvaća strop i zidove tako da granice unutar trgovine više nisu definirane. To pomaže stvoriti iluziju prostora i slobode dok stvara pozadinu koja povećava atraktivnost modnih kreacija. Prostor poziva kupce da uživaju kao nikada prije u iskustvu dodirivanja promatranja i interakcije s robom.

zara-ilic-a2

Trgovina u Ilici, kao i sve druge Zarine trgovine u Hrvatskoj kao dio Zarine predanosti poboljšanju kvalitete usluge i iskustva kupovine, opremljena je RFID tehnologijom (RFID) koja pomaže brzo i precizno pratiti mjesto i kretanje odjeće.

Zara je dio Inditex grupe (uz brendove Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home i Uterqüe). Brend trenutno ima 10 trgovina u Hrvatskoj. Zara je ponudila mogućnosti kupovine putem interneta u Hrvatskoj u ožujku 2016. godine te uz trgovine i na www.zara.com kupci mogu otkriti cjelokupnu ponudu ženske, muške i dječje kolekcije. Grupa Inditex ima 7.385 trgovina na 93 tržišta, s mrežnim operacijama na 45 tržišta.

Foto: Zara

Učitati još
Zatvori