Haljine za svjetske crvene tepihe

Haljine za svjetske
crvene tepihe

Tjedan visoke mode u Parizu na kojem su svjetske modne kuće predstavile svoje najglamuroznije kreacije za proljeće 2015. pokazao je i što očekivati na svjetskim crvenim tepisima u 2015. godini.

haute couture 2015.

Ovaj put najviše se pričalo o reviji Giambattiste Vallija, Versacea i Valentina, a vjerujemo kako ćemo upravo njihove kreacije uskoro gledati na poznatim zvijezdama. U haute couture kolekcijama za proljeće najpopularnije su bile nježne boje i naravno modeli bogati detaljima te ručno izvezenim ukrasima.

Ako je sudeći po proteklim crvenim tepisima možemo očekivati kako će mnoge dame birati puderaste tonove, ali ne sumnjamo ni u dramatičnost i seksipil. Versace je pokazao crnu haljinu koja naglašava siluetu, divan romantičan Valentino prikazao je još jednu modnu priču koja je izmamila uzdahe obožavateljica, revija Elie Saab nikoga nije ostavila ravnodušnim dok je razigranost briljirala u kolekciji Chanela. Izdvojili smo neke od najljepših haljina za koje vjerujemo kako će biti kraljice svjetskih filmskih premijera i događanja.

Foto: Imaxtree

Preporuka

Zatvori