Danas shoppingiramo na sjajnom popustu u svim Mona trgovinama i webshopu

Danas shoppingiramo na sjajnom popustu u
svim Mona trgovinama i webshopu

Otkako se pojavila na hrvatskoj modnoj sceni, Mona nas osvaja kolekciju za kolekcijom, pa iznimka nije ni nadolazeća sezona za koju je ovaj poznati srpski brend s dugom tradicijom već pripremio sjajne novitete. Pronaći ih možete u hrvatskom Mona webshopu, kao i u fizičkim Mona trgovinama u Hrvatskoj: predivnim buticima kojih je sada već tri u Zagrebu i jednom u samom srcu Splita. A motiv više za počastiti se nečime za Valentinovo u Moni je činjenica da omiljeni modni brend ima popust do 20% na svoju najnoviju kolekciju.

Modni dodaci koji osvajaju dizajnom i kvalitetom

Povodom Valentinova, Mona je omogućila popust na sve modne dodatke i odjevne komade iz svoje nove kolekcije. Modne dodatke po sniženoj cijeni možete kupovati u webshopu brenda i u Mona trgovinama u Zagrebu i Splitu, a u fizičkim prodavaonicama brenda Mona u Hrvatskoj pronaći ćete cijelu novu kolekciju, pa tako i odjevne komade, na popustu do 20%.

Mona torbice koje će se u vašoj garderobi zadržati vječno

Za svakog tko je upoznat s asortimanom Mona modnih dodataka, ovo je zbilja super prilika za shopping, jer Mona torbe već su nas prije nekoliko sezona osvojile ne samo dizajnom, već i kvalitetom. Osim što su u toku s najnovijim modnim trendovima, u slučaju Mona torbica zbilja je neosporna kvaliteta pristupu izboru materijala i samoj izradi. Svaki model vrhunski je proizvod koji se komotno može usporediti s poznatim dizajnerskim torbicama, a ako je vjerovati po komadima koji su se našli u našim garderobama, trajat će vam vječno!

Kupovina Mona torbi i ostalih modnih dodataka u asortimanu zato je odlična investicija, a danas, na Dan zaljubljenih, još i bolja odluka. U nastavku smo za vas izdvojili modele koji su se našli u kampanji povodom Valentinova – još pregršt njih pronađite na popustu u hrvatskom webshopu brenda i, naravno, Mona prodavaonicama u Zagrebu (Ilica 38a, Avenue Mall, City Center one West) i Splitu (Kralja Tomislava 4).

Foto: Mona

Učitati još
Zatvori