Naglasite ženstvenost uz A’marie komade

Naglasite ženstvenost uz
A’marie komade

Poznata dizajnerica Anamarija Brkić svoju viziju toplijih dana pretočila je u elegantnu kolekciju prepoznatljivog dizajna. Nosivi modeli, prozračne haljine i baloneri žene će naprosto obožavati, a dizajnerica ostaje vjerna puderastim nijansama, nježno zelenoj, boji vanilije, crnoj i bijeloj. Cvijet koji predstavlja simbol proljeća Anamarija implementira na više načina te tako unosi dozu romantike u svoje kreacije.

A'marie

Svaki komad odjeće je izrađen od ekoloških materijala, izdržljivima u smislu nošenja te lakima za održavanje. Balonerima posebnost daju rese, sad već zaštitni znak brenda A’marie, koji se s lakoćom pretvaraju u večernje kreacije. Kada se radi o detaljima, kolekcija se nadovezuje na prethodnu, korištenjem rupičastih pamučnih materijala, volana na rubovima no donosi i neke novosti poput okruglih izreza i svilenih mrežica. Svaki model je lak za kombiniranje što je poznata karakteristika Anamarijinog rada.

Kako brend A’marie svake sezone iznenadi i novom suradnjom u slučaju modnih dodataka, ovaj put radi se o jedinstvenom hrvatskom brendu torbi Gooma – torbama u potpunosti izrađenima od gume koje će se svidjeti obožavateljicama upečatljivih modela. Kolekcija sunčanih naočala za proljeće/ljeto 2015. donosi modele moćnih i debelih okvira u zagasitim i zemljanim bojama u kombinaciji s jarkom narančastom i zelenom, koji se nameću kao ljetni modni dodatak koji odlično parira njezinom dizajnu odjeće.

Učitati još
Zatvori