Na Art Pazaru u Rijeci moći ćete nabaviti odjeću grupe Let3 i ostalih poznatih
Na Art Pazaru u Rijeci moći ćete nabaviti odjeću grupe Let3 i ostalih poznatih

Na Art Pazaru u Rijeci moći ćete nabaviti odjeću grupe Let3 i ostalih poznatih

Art Pazar naziv je jedinstvenog humanitarnog eventa kojeg organizira Rotary klub Rijeka Novi val. 6. svibnja u Rijeci. Preko 50 brendova, umjetnika i kreativaca iz čitave Hrvatske imat će priliku predstaviti svoj rad kroz jedan donirani predmet. Sliku, umjetninu, nakit, torbu ili detalj za dom poput sata ili lampe.

Na Art Pazaru sudjeluju i neki novi umjetnici i brendovi, kao i oni etabliraniji poput riječkih umjetnica Mirne Sišul, Georgette Yvette Ponte i umjetnika Željana Pavića. Od brendova tu su Cloud&co, Art plakata, Traversa, Ulica snova, Facol, Biljke plants, Hanging garden, LEVIN COCO i mnogi drugi.

Traversa Design
Traversa Design
DOT Vaza i svijećnjak
DOT Vaza i svijećnjak
Mirna Sišul
Mirna Sišul
Georgette Yvette Ponté
Georgette Yvette Ponté
facol design
facol design
Željka Komorčec
Željka Komorčec
MIKO fashion
MIKO fashion
Luminosa.resin
Luminosa.resin

Art Pazar imat će i svoj buvljak s uistinu posebnim odjevnim komadima. Naime, radi se o pomno biranoj odjeći koje su iz svog ormara odabrale poznate javne osobe i influencerice. Svoje haljine donirale su voditeljica Barbara Udovičić Papeš, doc.dr.sc. Sanja Zambelli, bivša Miss Universe Hrvatske Maja Sulić (Cecić Vidoš), manekenka Vedrana Linardić, influenserica Slađana Ostić (@slakipalaki), Ester Gallo, Biljana Herceg (@morskavila), Mia Konjuh, kao i brojne rotarijanke.

Prilika za kupiti odjeću grupe Let3

Ipak, unatoč prekrasnim haljinama poznatih dama, zvijezde Art Pazara mogli bi biti muškarci – poznati riječki glazbenici koji su donirali kostime i odjeću s nastupa. Među njima je čitava ekipa benda Let3 koji se trenutno pripremaju za svoj legendarni nastup na Eurosongu. Art pazaru su donirali svojih 5 kostima s prijašnjih nastupa. Dizajnirao ih je poznati svjetski dizajner, Riječanin Juraj Zigman. Marko Tolja je za Art Pazar izdvojio kravatu s kojom je nastupao u Royal Albert Hallu u londonu s Oliverom, a Damir Kedžo hlače sa svog pobjedničkog nastupa na Dori.

Art Pazar je jedinstvena prilika da se posjetitelji u Rijeci upoznaju s različitim brendovima diljem Hrvatske, a pritom učine dobro djelo. Na Art Pazaru sudjelovat će 60-ak brendova iz različitih djelova Hrvatske koji su odlučili podržati ovu akciju. Restoran Plavi podrum koji je donirao pjenušac za piće dobrodošlice, bar Fino Vino na čijoj terasi će se održati event. Supermajice d.o.o. i Migross d.o.o brinu se za vizualni identitet organizatora, a N.P.N. d.o.o  isprintao je na tone materijala. Stolarski obrt GOD pobrinuo se da svi posjetitelji buvljaka mogu na miru isprobavati odjeću dizajniravši poseban paravan za ovaj event, a DJ-ica Anchee zadužena je za atmosferu.

Osim promocije lokalnih brendova i umjetnika, čitava manifestacija ima i jedan viši, humanitarni cilj. Svi prihodi prikupljeni prodajom predmeta na Art Pazaru namijenjeni su Inicijativi Čisto podzemlje za čišćenje spilja i jama u okolici Rijeke.

Foto: Instagram (@rotary_rinovival), PR

Učitati još
Zatvori