Nevjerojatno slatki cekeri koji idu svugdje sa svojim vlasnicama

Nevjerojatno slatki cekeri koji idu
svugdje sa svojim vlasnicama

I ovom toplijom sezonom, baš poput one prethodne, zadominirali su cekeri u svim varijacijama na temu. Prirodni materijali, poput slame i bambusa, te prirodne boje, postali su izvrsni akcent svakom modnom looku ovog ljeta, a veliki ‘hype’ je rezultirao time da se u biznis s cekerima bace brojni novi brendovi, kao i oni s područja high streeta.

Ovaj o kojem vam danas pišemo ipak ima nešto dulji staž i trendseterice za njega već jako dobro znaju. Njegovo ime je Muuñ, a inspiriran je ručno pletenim afričkim Nyariga košarama. Njegovi modeli dizajnirani su u suradnji s jednim pariškim ateljeom, dok je izrada isključivo ručna i koriste se suhe stabiljke žitarica, koje se boje organskim pigmentima.

Muuñ cekeri za sve prilike

Muuñ cekeri imaju još jednu posebnost, jer imaju i promišljen sustav pohrane stvari. Za razliku od klasičnih cekera u koje jedino možete ubaciti stvari i nadati se da neće nastati veliki nered ili da vam neće ispasti, Muuñ modeli imaju pamučnu vrećicu s džepićima u koje možete spremiti stvari i dobro ih organizirati. Ova vrećica lagano izvire iz cekera i čini ga nevjerojatno slatkim. Sve Muuñ torbe pokazale su se odličnima za nositi u niz različitih prigoda; bilo da ste u gradu i idete na posao, bilo da ste na plaži ili ste na putovanju. U svojoj ponudi ih ima Net-a-Porter, no još više šarmantnih stilova donosi sam web shop brenda.

Foto: Muuñ

Učitati još
Zatvori