Monokromatskom kolekcijom eNVy room poručuje: Party sezona počinje

Monokromatskom kolekcijom eNVy room
poručuje: Party sezona počinje

Kad su elegancija i bezvremenski glamur u pitanju, crna boja uvijek je najbolji izbor, a tim su se modnim imperativom vodili i dizajneri poznatog hrvatskog dvojca eNVy room, koji su upravo predstavili novu kolekciju, kao stvorenu za nadolazeću blagdansku sezonu.

S blagim prizvukom ponovno popularnih dvijetisućitih, kolekcija obiluje korzetima, raskošnim visećim naušnicama i haljinama s prorezima, a raskošni baršun i upečatljive šljokice materijali su koji pozivaju na noći provedene u dobrom društvu, s čašom šampanjca u ruci.

U kolekciji prožetoj kontrastima, maxi suknje s dubokim prorezom nose se uz kratke smokinge i topiće, a svjetlucave mini suknje, uz strige košulje i oversized blejzere, kako bi se postigao look koji je istovremeno zavodljiv i chic.

Ispreplitanje oprečnih elemenata koji zajedno kreiraju savršenu harmoniju nezaobilazni je dio modnog rukopisa dvojca eNVy room. Bilo da je riječ o suprotnostima poput otkrivenog i skrivenog, glamuroznog i ležernog ili pak strogog i lepršavog, ti kontrasti uvijek stoje u posebnoj sinergiji, tvoreći dojam usklađenosti i ravnoteže, a upravo ta igra suprotnosti vodi glavnu riječ u novoj eNVy room kolekciji namijenjenoj recentnoj hladnoj sezoni.

Zimska kolekcija popularnog modnog tandema odiše prepoznatljivom dozom ženstvenosti, sofisticiranosti i glamura, a dašak ležernosti u priču unose kontrastni maskulini elementi. Elegantnim haljinama dramatično dubokih proreza suprotstavljeni su odjevni komadi poput hlača ravnog kroja, širokih nogavica i niskog struka koje podsjećaju na one koje čine muška odijela ili pak predimenzionirani blejzeri istaknutih ramena što kolekciji daje neočekivanu dozu opuštenosti i nonšalancije.

Iako najizraženiji, elementi ženstvenog i maskulinog ne tvore jedinu igru suprotnosti u modnoj viziji zime Nikice Ivančevića i Vjeke Franetovića. Čitava kolekcija vješto je protkana kontrastima.

Duge elegantne haljine savršeno balansiraju opreku otkrivenog i skrivenog dubokim rasporcima, neočekivanim prorezima u struku ili asimetričnim krojem koji otkriva tek jedno rame, a strogim crnim blejzerima i hlačama jednostavnog ravnog kroja oponiraju cropped blejzeri i hlače visokog struka, korzetirani topovi, transparentni materijali, nježni detalji poput cvjetova i siluete koje senzualno prate liniju ženskog tijela. 

Niti ovu kolekciju, eNVy room nije propustio ukrasiti detaljima po kojima je njihov modni rukopis odavno prepoznatljiv. Glamurozno naglašena ramena, otvorena leđa, decentni nabori, volani i zanimljive teksture pronašle su svoje mjesto i u ovoj modnoj priči. 

Kolekcija obiluje statement komadima načinjeni od materijala kao što su štras, štras s resicama, štras s 3D efektom, svileni saten, viskozni cadi, viskozni krep i latex. Upravo teksture i svjetlucavi odsjaj šljokica nadopunjavaju koloristički minimalizam koji je ovoga puta sveden na crnu, bijelu i nijansu starog zlata, savršenu paletu za blagdansko ozračje ispunjeno proslavama na kojima želimo zablistati u punom sjaju.

Fotografije lookbooka potpisuje 925STUDIO, u ulozi modela je Pavla Predović (Talia Model), kosu potpisuje Draška Topić, a za make-up je zaslužna Sanja Agić.

Učitati još
Zatvori