Monika Sablić predstavila prvu liniju majica s natpisom

Monika Sablić predstavila prvu
liniju majica s natpisom

Moda dizajnerice Monike Sablić vrlo je damska i ženstvena, a u njenim kreacijama posljednjih su godina spažene brojne poznate Hrvatice. One su se u prošlosti nerijetko pojavljivale i u ulozi zaštitnih lica novih Monika Sablić kolekcija, i to kroz atraktivne kampanjske priče.

Ovog puta, splitska dizajnerica pomalo ogoljuje priču na format Instagram, odnosno polaroid fotografije, kako bi predstavila svoju najnoviju liniju odjeće. Za razliku od haljina koje su postale njen signature, sada su u središtu pozornosti majice s natpisima, prve koje je Monika Sablić lansirala. I odmah na početku, s jasnom porukom ‘Vaccinated’.

“Moda je oduvijek ona koja propituje, a često i provocira. Srećom, živimo u vremenima kada svatko mođže na različite načine reći nešto o trenutku u kojem živimo. Do sada sam svoje osjećaje i razmišljanja izražavala kroz kreacije bez natpisa, a sada mi se sviđa i na ovaj način potaknuti rasprave. Mislim da nije loše što sam izazvala oprečne reakcije, štoviše, dobro je i da na ovaj način komuniciram s onima koji prate moj rad. Uostalom, nema onoga tko je svima ugodio. A i zašto bi?”, otkriva o ovoj novoj liniji Monika Sablić.

Po prvi put, ona predstavlja majice i hoodice za žene i muškarce. U ovoj sportsko-casual liniji svi modeli su one size, a kako Monika otkriva, s vremenom će se mijenjati i natpisi. Naručiti ih možete putem njene Facebook stranice.

Foto: Monika Sablić

Učitati još
Zatvori