Cvjetni uzorci i oversized komadi u novoj kolekciji Monike Sablić

Cvjetni uzorci i oversized komadi u
novoj kolekciji Monike Sablić

Nives Celzijus zvijezda je nove modne kampanje Monike Sablić za nadolazeće ljeto 2019. Ni kiša ni vjetar nisu omeli svestranu Nives i modnu dizajnericu da snime prekrasni editorijal na splitskoj plaži Žnjan. Usprkos nepovoljnom vremenu, Nives je poput prave profesionalke odradila foto session te svojom pojavom, koja garantira poglede gdje god da dođe, zaintrigirala slučajne prolaznike koji su sa zanimanjem promatrali pjevačicu u ulozi modela u kreacijama od svile koje su savršeno istaknule njene obline.

Nives poput filmske dive

Prolaznici su znatiželjno promatrali pjevačicu u ulozi modela koja je izazovno pozirala ne skrivajući svoj seksepil. U cvjetnoj haljini koja se savršeno slila niz njenu liniju, Nives izgleda poput kakve filmske dive iz talijanske kinematografije. Pjevačica jednako tako odlično nosi i mušku bijelu oversized košulju, koja diskretno otkriva njene atribute. U ulozi modela je i Monika Sablić jer njene klijentice je uvijek vole vidjeti u njezinim kreacijama. Monika je i u najnovijoj kampanji kao i uvijek vjerna svom ženstvenom modnom stilu.

Kolekcija za svaku dob

Nives sam angažirala za kampanju jer podržavam obline, a ona je pravi sinonim ženstvenosti. Kolekcija je namijenjena ženama svih dobnih uzrasta, a nosiva je kako danju tako i u toplim ljetnim večernjim satima, kaže modna dizajnerica.

Nives pak dodaje da se odlično zabavila na snimanju u kišnom i vjetrovitom Splitu, usprkos vremenskim nepogodama.

S Monikom prvi put surađujem, no nadam se ne i posljednji – zaključila je pjevačica. Za šminku je zaslužna make up artisitca Mia Josipović Zekić, a frizuru hair artist Ivica Šuljak. Fotografiju potpisuje Srećko Rundić.

Foto: Srećko Rundić

Učitati još
Zatvori