Nova modna adresa zbog koje ćemo potegnuti do Rovinja

Nova modna adresa zbog koje ćemo
potegnuti do Rovinja

Moncalvo 13

U neposrednoj blizini najstarijeg turističkog objekta u Rovinju, Hotela Adriatic, na više od devedeset četvornih metara, otvoren je concept store s hrvatskim dizajnerima Moncalvo 13.

Po riječima vlasnice Janje Debeljuh cilj je, osim uređenja novog poslovnog prostora u kojem je posljednjih tridestak godina djelovala gradska Turistička zajednica, bio oplemeniti ga i ispuniti artiklima hrvatskih dizajnera čime je ne samo dobivena nova namjena već i dana mogućnost da se domaći ali i strani posjetitelji na jednom posebno uređenom mjestu uvjere u kvalitetu domaćih proizvoda, odnosno predstavi ono najbolje iz zemlje na području modnog dizajna kojeg Hrvatska trenutno nudi.

Najbolje od hrvatskog modnog dizajna

Riječ je o našim dizajnerima koji zasigurno zaslužuju svoje mjesto u Rovinju, jednoj od perjanica hrvatskog turizma. Usprkos činjenici da nismo uspjeli predstaviti sve modne dizajnere, veoma sam ponosna na njih desetak, koji će svojim izričajem, modnim potpisom, linijom i prepoznatljivošću osobnog stila nesumljivo  zadovoljiti sve modne ukuse”, smatra Debeljuh.

Moncalvo 13

Zavirite u Moncalvo 13

Na policama originalno uređenog interijera, kojem je i sama blizina mora bila jednako važna i dovoljno inspirativna za unutrašnji dekor baš kao i čitav niz  pomno odabranih detalja, ovaj se prostor već u samom startu pozicionirao i  izdvojio od dosad viđenih i uobičajenih trgovina odjećom.

Uz modnu doajenku Branku Donassy tu ćete naći i Loredanu Bahorić- Charlie design, Ivicu Skoku koji se bazirao  na večernjim haljinama i lijepim ženstvenim kreacijama, Moranu Krklec s monokromatskim kreacijama, mladu dizajnericu Patriciju Sladić- Fasada Studio s minimalističkim krojevima “s pomakom“ koji posebno oduševljavaju mlade, odnosno Đurđicu Vorkapić s njenim fantastičnim Hippy Garden-om.

Također, tu je i Antonela Gregorović sa Showroomom Antonela, brend Luce showroom kao i kolekcija torbi i remena od Dunje Sučić Marmelo, kao i predimenionirane no izuzetno tražene torbe Hodak, Ruže Hodak. Naravno, u svom je gradu zastupljen i dizajner Mauro Massarotto  s linijom sunčanih naočala i torbi za more Sheriff&Cherry kao i Doris Kolić s brandom Alique s kožnim torbama.

Moncalvo 13

Pored toga, u novom se  prostoru predstavlja i jedan i talijanski brend- EDG – Enzo Di Gasperi,  koji ima idealne stvari za poklone od lanterni, preko vaza , stolića do mirisnih svijeća.

Moncalvo 13
Moncalvo 13
Moncalvo 13
Moncalvo 13
Moncalvo 13
Moncalvo 13
Moncalvo 13
Moncalvo 13

Foto: Moncalvo 13

Učitati još
Zatvori