Cipele na kojima će vaša stopala biti zahvalna

Cipele na kojima će vaša
stopala biti zahvalna

mephisto-mobils-8

Mephisto ususret Svjetskom danu zdravlja

Mephisto se pridružuje obilježavanju Svjetskog dana zdravlja, posebnom akcijom u svojim trgovinama u Zagrebu, Rijeci i Splitu. Od 3. do 7. travnja kolekcije Mobils i Sano, idealne za osjetljiva stopala i tegobe kralježnice, moći će se kupiti s posebnim popustom.

Od samih svojih početaka francuski brend Mephisto poseban naglasak stavlja na udobnost cipela i stvara idealnu obuću koja čuva stopala i doprinosi pravilnom držanju cijelog tijela pri hodanju i stajanju. Za izradu obuće koriste se najbolja koža, pamuk, lan i prirodna bojila, za potplate kaučuk, lateks i pluto, a svaka cipela u procesu proizvodnje prolazi 160 do 220 koraka i veliki dio je tradicionalna ručna izrada. Izvanredna udobnost postignuta je inovativnim SOFT-AIR međupotplatom koji je fleksibilan, trajno elastičan i mekan i kojim se ublažava reakcija podloge pri svakom koraku.

mephisto-mobils-5

Linija Mobils ima dodatne kriterije udobnosti poput podloženih gornjišta koja omogućavaju cirkulaciju zraka, odvojivih uložaka te pojačane dubine gazišta i širine kalupa. Linija Sano omiljena je među svima koji brigu za svoje zdravlje usmjeravaju prvenstveno na aktivnost jer sadrži dvije razine inovativnih tehnologija. Intergrated Power Stimulator vraća energiju generiranu kroz hodanje, sažima je i otpušta gurajući stopala prema naprijed tijekom prirodnog kretanja, a Multi Vibration System prirodno održava stabilnost s ciljem poticanja mišića koji se nikako ili rijetko koriste tijekom normalnog hoda.

mephisto-mobils-4

Osim brige za zdravlje, Mephisto svojim modernim dizajnom i trendovskim bojama dokazuje da udobne cipele mogu biti lijepe i poželjne za svaki odjevni stil. Cjelokupna nova kolekcija dostupna je u trgovinama u Zagrebu, Rijeci i Splitu te na web-shopu www.shoes.hr.

mephisto-mobils-3

mephisto-mobils-2mephisto-mobils mephisto-mobils-1

Foto: promo

Učitati još
Zatvori