McDonald’s ima limitiranu kolekciju odjeće, i predobra je
McDonald’s ima limitiranu kolekciju odjeće, i predobra je

McDonald’s ima limitiranu
kolekciju odjeće, i predobra je

Kad je hrana u pitanju, svi mi imamo svoje favorite. Međutim, kad je u pitanju cheat meal, nema boljeg od onog koji uključuje dobar burger. Najpoznatiji lanac brze hrane McDonald’s s godinama je postao mjesto koji rado posjećuju djeca, ali i odrasli. Sa svojom raznolikom ponudom zadovoljavaju svačije kriterije. Mislili su na sve – od ljubitelja dobrih mesnih burgera, one koji vole pojesti salatu, pa sve do onih koji se drže podalje od mesa. Osim hrane, na putu do posla vrlo rado svratimo po šalicu fine tople kave, a kad trebamo predah posegnemo za nekim od deserta.

Merch kolekcija

Usto, McDonald’s je postigao veliki uspjeh i u svijetu suradnje. Svjetski poznati lanac brze hrane sklopio je tako partnerstva s Travisom Scottom, J Balvinom i drugima, a čak se povezao s industrijskim dizajnerom Ye i Muji Naoto Fukasawaom povodom inicijative redizajna pakiranja. Ono što nas je posebno oduševilo jest posljednja suradnja s Cactus Plant Flea Marketom.

McDonalds majice
Cactus Plant Flea Market
Majice McDonalds
Cactus Plant Flea Market

Zahvaljujući ovoj suradnji, nastala je limitirana kolekcija odjeće inspirirana ponudom iz McDonald’sa. Cynthia Lu — osnivačica ove razigrane marke odjeće inspirirane street styleom— primijenila je svoj prepoznatljivi stil u kreiranju majica s kapuljačom, majica s kratkim i dugim rukavima te trenirka.

McDonalds kolekcija
Cactus Plant Flea Market

Neki od komada sadrže prepoznatljive logotipove brenda, a neke grafike poput omiljenih McDonald’s burgera. Također, naručiti se mogu i kostimi Hamburglar i Cactus Buddy, koji stižu taman prije Noći vještica.

McDonalds kolekcija odjeće
Cactus Plant Flea Market

Najbolje da sami zavirite u kolekciju i odaberete svoje favorite. Mi smo svoje već odabrali.

McDonalds odjeća
cactus plant flea market
kolekcija McDonalds
cactus plant flea market
Kolekcija odjeće McDonalds
cactus plant flea market
Učitati još
Zatvori