Influencerice su ga odabrale kao fashion statement, a mi smo se zaljubili u ovaj bicikl
Influencerice su ga odabrale kao fashion statement, a mi smo se zaljubili u ovaj bicikl

Influencerice su ga odabrale kao fashion statement, a mi smo se zaljubili u ovaj bicikl

Skrolali smo Instagramom i saznali da su influencerice poludjele za ovim biciklom, a brzo nam je postalo jasno i zašto. Influencerice su nam otkrile novi svijet bicikala koji krase apsolutno predivni MBM bicikli talijanskoga dizajna i stila. Znamo da su Talijani poznati po vrhunskom smislu za estetiku i modu, a sada se to napokon odrazilo i na biciklima! Mislili smo da je dovoljno zasjati u pomno odabranoj modnoj kombinaciji, ali one su nam pokazale potpuno novi modni element – bicikl!

MBM bicikli
(Foto: Prosper Filipović)

Što kažu influencerice?

Došlo nam je idealno vrijeme za bicikle, ali uvijek ih je teško povezati s modom i praktičnošću, ali ove tri influencerice u tome su uspjele! Pitali smo Lidiju Lešić, Mateu Miljan Rafaj i Anđelu Rončević zašto su odabrale baš ovaj bicikl:

Lidija Lešić: “Kada sam vidjela ove bicikle, odmah sam pomislila kako bi se savršeno uklapali u cijeli koncept moje Lisse home. Svojim retro stilom i bojama, totalni Vis vibe. Presretna sam što ih imam.”

MBM bicikli
Lidija Lešić (Foto: Prosper Filipović)

Anđela Rončević: “Odabrala sam ovaj bicikl jer je jako praktičan za grad i sve obveze koje u danu trebam obaviti. Dani su mi dosta dinamični pa mi je trebao bicikl koji je udoban, praktičan i funkcionalan, a da mi uz to lijepo ide i uz odjevne kombinacije. Mislim da je ovaj izbor pokrio sve to, tako da sam jako zadovoljna!”

MBM bicikli
Anđela Rončević
MBM bicikli

Matea Miljan Rafaj: “Ovaj model izuzetno je lagan i praktičan, idealan je za gradsku vožnju. Zbog svojih specifikacija na ovaj bajk mogu i u haljini bez straha da će zapeti za lanac. Pastelna boja dala je dodatan šarm gradskom biciklu kao i košarica u koju stane sve što nama ženama treba.”

MBM bicikli
Matea Miljan Rafaj
MBM bicikli

Retro šarm koji obara s nogu

Bicikle impresivnog talijanskoga dizajna Lidija je uspjela dovesti na predivan Vis u koji su se uklopili jednostavno savršeno. Njihov retro stil koji leži u pomno osmišljenom dizajnu, košaricom, smeđim gumama na kotačima i retro volanom, uklopljen s paletom pastelnih boja pristaje starom Visu kao naručen.

Lidija je predivnom retro bijelom haljinom i tamnom maramom iz bicikla pastelne nježno plave boje izvukla look koji podsjeća na zvijezde starih filmova čiji stil toliko obožavamo. Potpuno nas je,zajedno sa svojim biciklom, vratila u ono romantično vrijeme mode i očaravajućeg stila.

Gradska estetika koja nas je oduševila

Ovaj je dizajn uspio spojiti gotovo nespojivo. Kao što kaže Anđela, ovaj je bicikl uspio spojiti udobnost, praktičnost i funkcionalnost u jedno. Bicikl koji omogućuje uspravan i negrčevit položaj tijela s prilagođeno udobnim sjedalom i ručkama na volanu priključili su se elegantnom dizajnu s kojim je Anđela bez problema iskombinirala ležernu kombinaciju koja savršeno pristaje ovom gradskom biciklu.

Oduševila nas je svježina i jednostavnost koju daje ovaj bicikl kombinaciji. Istražili smo više i saznali da potpuno prilagođeni gradskoj vožnji, ovi bicikli osiguravaju sigurno i potpuno čisto obavljanje svih svakodnevnih obaveza. Blatobrani za čistoću, svjetla za večernje vožnje i nosači tereta kao što je pribor za posao ili namirnice, stvari su koje se nipošto ne uzimaju zdravo za gotovo, kao i košarica za torbu, naglašava Matea.

Čistoća, urednost, sklad i boje

Potpuno u skladu s današnjim modnim trendovima, bicikle krasi široka paleta pastelnih boja koje toliko obožavamo. Iako savršene i same za sebe, ovi bicikli spuštena okvira i zaštite za pogonski dio omogućavaju i sigurne odabire haljina ili formalnije odjeće koja se može besprijekorno uskladiti s pastelnim bojama bicikla, a pritom ostati čista.

Točno to napravila je Matea s izborom haljine za koju, kaže, nema straha za prljanje ili zapinjanje za lanac. A svojom kombinacijom savršeno se uskladila s biciklom nježne zelene pastelne boje koja modnom looku daje nevjerojatnu svježinu i diže cjelokupnu modnu kombinaciju.

Mi smo se apsolutno zaljubili u ove MBM bicikle talijanskog dizajna, od kojih je u izboru čak više od 50 modela. Anđela, Matea i Lidija pokazale su nam potpuno novo svjetlo mode koje je spojilo funkciju bicikla i vrhunski stil zajedno.

Foto: PR, Prosper Filipović

Učitati još
Zatvori