Kultni Max Mara teddy kaput slavi 10 godina i sada su izbacili modele za najmanje
Kultni Max Mara teddy kaput slavi 10 godina i sada su izbacili modele za najmanje

Kultni Max Mara teddy kaput slavi 10 godina i sada su izbacili modele za najmanje

Teddy materijal ove jeseni i zime nalazimo posvuda – na modnoj pisti, ulicama grada i po high street trgovinama, što nam potvrđuje da se vratio na modnu scenu. Od dlakavih balerinki i torbica do teddy kaputa i jakni. Teddy materijal je preuzeo modni svijet u mahu.

A s najnovijim trendom, moramo pričati o kultnom teddy kaputu iz Max Mare koji slavi 10 jedinstvenih godina postojanja. Tim povodom po prvi puta su izbacili Mini Teddy Coat za djevojčice od 5 do 12 godina

teddy kaput

Kultni teddy kaput slavi 10 godina

Max Mara slavi veličanstvenih 10 godina postojanja svojeg modnog fenomena – teddy kaputa. Prošlo je cijelo jedno desetljeće od kada se modni svijet zaljubio u ovaj trendi komad. Zasigurno se sjećate ulica i trgova preplavljenih šarenim i mekanim kaputima. Od poznatih i slavnih do normalnih ljudi, svi smo posjedovali vlastitu verziju teddy kaputa. Nije važno je li kričavo roza ili klasičan smeđi, teddy kaput je modni klasik koji nećemo zaboraviti.

teddy kaput

Teddy kaput je inspiriran komadom iz 80-ih

Teddy kaput prvotno je lansiran u 2013. godini, po inspiraciji na modni komad iz arhive 80-ih. Jedinstven i inovativan kroj čini ovaj kaput savršenim izborom za mnoge. Osim što je stylish i upečatljiv, Max Mara kaput je ekstremno topao i udoban modni komad, prvi izbor za zimsko vrijeme. Napravljen je od premium mješavine mekane vune i alpake ili deve na svilenoj postavi.

Svestran je i praktičan. Nosite ga na glamuroznu kombinaciju, ili prebacite preko svakodnevnog outfita. Teddy kaput super pristaje na razne stilove i prigode.

teddy kaput
teddy kaput
teddy kaput

Max Mara lansirala modele inspirirane kultnim teddy kaputom

Deset godina kasnije, stvari se nisu promijenile. Teddy materijal i dalje je veliki trend među modnim ljubiteljima, a kultni kaput nije zaboravljen. Iako ne preplavljuje ulice modnih metropola, ostao je top izbor za hladno vrijeme.

Povodom veličanstvenog rođendana, Max Mara je izbacila najnovije modele inspirirane klasičnim teddy kaputom i aktualnim trendovima. Moderne i suvremene modele povezuje kvalitetan teddy materijal i inovativan izgled.

Birajte predimenzionirani kaput s kapuljačom u hladnim danima ispred nas. Prebacite ga preko bilo koje kombinacije te dodajte gležnjače i spremni ste za zimu.

teddy kaput

Kaput s dekorativnim šljokicama, još je jedan model u nizu inspiriran hit trendovima. Šljokice i sjaj dodaju luksuz i glamur ovom kaputu te ga čine savršenim izborom za formalne i svečane prigode te noćne izlaske.

teddy kaput

Birajte kratke modele za ležerni i opušteni izgled. Kombinirajte ih u svakojake kombinacije – od svečanih do ležernih. Njihova upečatljiva kragna i rukavi raznih duljina dodaju autentičnu i atraktivnu notu ovim modelima.

teddy kaput
teddy kaput
teddy kaput
teddy kaput

Sve navedene modele pronađite na Max Mara stranici.

Foto: Max Mara

Učitati još
Zatvori