Čupave balerinke bile su hit kod luksuznih brendova, a sada Zara ima svoju verziju
Čupave balerinke bile su hit kod luksuznih brendova, a sada Zara ima svoju verziju

Čupave balerinke bile su hit kod luksuznih brendova, a sada Zara ima svoju verziju

Balerinke se vraćaju u modu na velika vrata. Već smo pisali kako sve it djevojke nose bezvremenske Chanel balerinke te smo i izdvojili favorite Mary Jane modela. U svijetu mode uvijek se rađaju i inovacije pa to nije zaobišlo ni balerinke. Dok smo ovo ljetno stalno na ulicama viđali mrežaste balerinke, s toplijim vremenom, došao je i novi nekonvencionalni model. Zara ima čupave balerinke od janjeće vune!

čupave balerinke

Lijepe ili čudne?

Dok smo vunu navikli gledati unutar obuće, Zara je otišla korak dalje i predstavila model balerinki koji je izvana cijeli od janjeće vune. Ove jedinstvene balerinke kombiniraju udobnost i stil, ali ne možemo baš odrediti sviđaju li nam se ili ne. Već smo slične modele vidjeli kod brendova Bottega Veneta, Sleepers i Emme Parsons. Dolazi vrijeme kada ćemo morati uskočiti u topliju obuću, a iako balerinke poistovjećujemo s proljećem pa i ljetom, moramo priznati kako ove balerinke izgledaju kao jedan topli zagrljaj za stopala. Vuna je materijal poznat po mekoći i toplini, stoga smo sigurni kako su udobne. Janjeća vuna pruža prirodnu elastičnost i mekoću koja omogućuje savršeno prilagođavanje stopalu.

@zara

A day of self care #zara *Faux fur

♬ original sound - ZARA - ZARA
čupave balerinke
čupave balerinke
Emme Parsons
čupave balerinke
bottega veneta

Za one koji vole izazivati poglede

Što se stila tiče, Zara je uspjela spojiti tradicionalni dizajn balerinki s modernim i nekonvencionalnim izgledom. Definitivno su se istaknuli s ovim jedinstvenim dizajnom.  Prvi dojam ovih balerinki je svakako neobičan. Dizajn se razlikuje od tradicionalnih balerinki, a čupava tekstura janjeće vune čini ih izrazito jedinstvenima. Njihov izgled podsjeća na prirodno runo, što može biti intrigantno ili čudno, ovisno o vašem osobnom ukusu. Ove balerinke mogu pronaći svoju publiku među onima koji traže nešto izvan uobičajenog. No, neće svatko podijeliti isti entuzijazam za njihov nekonvencionalni izgled.

čupave balerinke

Na kraju dana, pitanje je osobnog stila i preferencija. Čupave balerinke su definitivno nekonvencionalne i izazivaju čuđenje u pogledu njihove estetike. Ali u modi je često riječ o tome da se izađe iz zone udobnosti i eksperimentira s novim izborima. Ako vam se svidi njihov jedinstveni izgled, ove balerinke mogu postati vaš modni izbor. U suprotnom, možda ćete ostati vjerni tradicionalnim balerinkama. U modi nema čvrstih pravila, samo osobni izbor i kreativnost. Zato smo sigurni smo kako postoje fashionistice koje bi savršeno isfurale čupave balerinke i učinile ih elegantnim.

Ove balerinke su sigurno inovativne, no hoće li se smatrati lijepima ili čudnima, ostaje otvoreno pitanje.

Foto: TikTok (@zara), Zara, Shopstyle

Učitati još
Zatvori