Moćna ženska odijela ovog proljeća dolaze s hrvatskim potpisom

Moćna ženska odijela ovog proljeća
dolaze s hrvatskim potpisom

DSC_2022

Nakon kolekcije CUT koja je obilježena ženskim odijelima u crnoj boji, MATEYANEIRA ponovno, u četvrtoj kolekciji po redu, stavlja fokus na odijela, no ovog puta u jakim bojama i s dizajnom koji je prilagodljiv različitim stilovima i prigodama. Kolekcija pod nazivom 222 predstavljena je na Fashion.Hr-u i Ljubljana Fashion Week-u ovog proljeća. Iako je brand zadržao svoju već prepoznatljivu strogu formu, ovog puta krojevi su obilježeni strukiranom, X formom.

“Ostavile smo dosta prostora za individualni pristup u stiliziranju modela, koji se na prvi pogled može učiniti jednostavnim, s minimalističkim pristupom, međutim mnogo je detalja koji se pojavljuju i koji je definiraju”, otkriva Neira.

DSC_2096

Nova Mateyaneira kolekcija

Kroz svoj rad najviše potenciraju kvalitetu odijela rađenih po mjeri i vrsno majstorstvo u izradi, kombinirano sa suptilnom seksipilnošću krojeva. Modeli ove kolekcije su inspirirani stilom osamdesetih i dizajnericama najdražom ikonom tog perioda, princezom Dianom, odnosno njenim privatnim stilom koji je obilježen sakoima naglašenih ramena, setovima odijela koji slave ženstvenost, ali ujedno imaju i dozu neobaveznosti, te hlačama visokog struka. Kolekcija 222 gradira se od modela u bijeloj i crnoj boji, preko akromatskih dezena do jakih nijansi upadljivih boja.

DSC_2372

“Na editorijalu je radio naš već uhodani team pa fotografiju potpisuje Franjo Matković, kosu Mijo Majhen, make up Dajana Pajkić, a zaštitno lice nove kampanje je predivna Laura Kvartuc iz agencije Midikenn”, otkriva Mateja.

DSC_2558

Nakon nešto više od godinu dana koliko su zastupljene na modnoj sceni Hrvatske i regije, Mateja i Neira konačno otvaraju vrata svog studija i showrooma u ulici Primorska 14, u Zagrebu, gdje ćete moći pogledati sve modele iz dosadašnjih kolekcija. Sve informacije i rezervacije termina možete napraviti putem njihovih Facebook (https://www.facebook.com/mateyaneira/) i Instagram profila (https://www.instagram.com/mateyaneira/).

DSC_2971

Foto: Franjo Matković

Učitati još
Zatvori